Ο κ. Κούγιας αντέδρασε ήδη σε όσα είπε ο κ. Χριστοβασίλης για τον ίδιο σήμερα, και όπως είπε θα δώσει πλήρη στοιχεία στις 27/2/2018, δηλαδή 3 χρόνια μετά τη μεταβίβαση του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ γνωστό πρόσωπο, όπως θεωρεί βέβαια ο ίδιος ότι έγινε.

Με πληροφόρησαν συνεργάτες μου για τις σημερινές δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη στις οποίες, όταν του έγιναν ερωτήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα και για τα χρέη του ΠΑΣ Γιάννινα στην εφορία, όσον αφορά μεν το ιδιοκτησιακό δεν απήντησε τίποτα, όσον αφορά δε τα χρέη προς την εφορία είπε σωρηδόν ψέματα.

Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από 27/2/2015 θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018 όταν και θα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών αυτής της σημαντικής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του, ελληνικής ομάδος.

Όσον αφορά τα χρέη προς την εφορία, τα οποία ο κ. Χριστοβασίλης παραδέχτηκε ότι πέρυσι το Μάιο ήταν 8 εκατομμύρια ευρώ (άλλωστε πως να το διεψεύσει, αφού σε δικαστήριο του Μαίου 2017 ήμουν και ό ίδιος δικηγόρος κατηγορουμένων για αυτά τα χρέη), είπε ως συνήθως για το τι οφείλει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χοντροειδέστατα ψέματα.

Είπε ψέματα τόσο για το ύψος της σημερινής οφειλής, η οποία αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και είπε και συκοφαντικό ψέμα για εμένα και τους συνεργάτες μου εκείνη την εποχή, αφού από τα στοιχεία της εφορίας τα οποία έχω στα χέρια μου, στη δική μου πενταετία ιδιοκτησίας, μετά από έλεγχο που έγινε, βεβαιώθηκαν μαζί με τα πρόστιμα, δηλαδή 100% παραπάνω, ποσά τα οποία εκκρεμούν στα δικαστήρια ύψους 253.000€, στη δε δική του πενταετία παραβάσεις ποσού 7.700.000€.

Στη συνέντευξη τύπου που θα δώσω στις 27/2/2018 θα αποκαλύψω τόσο το όνομα αυτού που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως ποια πώληση και αγορά προηγήθηκε από στενότατο συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου που αγόρασε τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ σημαντικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την αναφορά του για την απειλή αφαίρεσης 3 βαθμών από την ΑΕΛ για τη μη καταβολή του πριμ συμμετοχών του Μπόγιοβιτς και τον σχολιασμό που έκανε για τη χθεσινή σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ για το συγκεκριμένο θέμα, εγώ αναγκάζομαι να δηλώσω ότι, εάν είχα χάσει με προσφυγή τον Πασχαλάκη για 1.000€, τον Κοζορώνη για 2.000€, τον Ναδάλες για 3.000€ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαν διώξει τους Γιαννιώτες οπαδούς μου από τις θέσεις των επισήμων για να κάτσουν σαν “πασάδες” οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, όχι συνέντευξη τύπου δεν θα έκανα, αλλά θα είχα εξαφανιστεί και από την πόλη.

Και ένα τελευταίο ερώτημα: Όταν δεν έχεις να πληρώσεις χιλιάρικα, όταν πουλάς το 51% πριν τρία χρόνια, που βρίσκεις χρήματα και πληρώνεις 1.000.000€ το χρόνο στην εφορία;

Τα υπόλοιπα στις 27/2/2018.

Και μία συμβουλή: Επειδή εγώ ήμουν για 10 χρόνια συνιδιοκτήτης τον Ηρακλή, για 5 χρόνια ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, για 7 χρόνια ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και είμαι δυόμιση χρόνια ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και δεν είχα ποτέ τη λύση ενός συμβολαίου ποδοσφαιριστού μου με προσφυγή, είχαν πάντοτε οι ομάδες μου φορολογική και ασφαλιστική εμημερότητα, δεν είχα έσοδα ποτέ από την πώληση έστω κι ενός παίκτη και σου άφησα έναν ΠΑΣ Γιάννινα με 30 παίκτες, μεταξύ των οποίων και αυτοί που παίζουν ακόμη, ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Ευρπίδης Γιάκος, σου άφησα ένα προπονητήριο με υπερσύγχρονα γυμναστήρια, με 2 γήπεδα με χόρτο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις γραφείων, αλλά το κυριότερο από όλα με γεμάτο γήπεδο, εσύ που έχεις καταντήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα θλιβερό καταχρεωμένο παράρτημα να προσέχεις κάθε λέξη που λες για μένα, γιατί οι απαντήσεις θα είναι πολύ σκληρές και με γραπτές αποδείξεις.