image description

Σ’ ένα παιχνίδι που έλαβε μέρος στο Epirus Arena για την 20η αγωνιστική της Superleague κ20, ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 1-3 από τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα άκρως επαγγελματικό… πέρασμα για τους πράσινους. Στους 52 βαθμούς ο Παναθηναϊκός και στους 17 ο ΠΑΣ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, και ο ρυθμός του αρκετά γρήγορος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο σ’ έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, που έμελλε να είναι και μοιραίος εξαιτίας των λίγων ευκαιριών που είδαμε.

Στο 20ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Μαυρομάτη. Ο Λιάπης έκανε κακή εκτέλεση, αδύναμη κάτω και αριστερά, με τον Ξενόπουλο να προβαίνει σε διπλή επέμβαση.

Στο 34′ ο Ζωγραφάκης έκανε μία επέλαση από τα αριστερά, συνέκλινε προς τα μέσα και δεξιά και με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βενετικίδη για το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως διαφορετικό, καθώς ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά και έφερε το ματς στα ίσια, αλλά και πάλι έχουμε μόνο τα γκολ να θυμόμαστε.

Στο 46′ ο Πήλιος έκανε κοντρόλ στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Ξενόπουλου για το 1-1.

Στο 68′ ο Μαυρομάτης, ύστερα από γέμισμα, τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 89′ ήρθε το 1-3, όταν ο επερχόμενος από τον πάγκο Σάλτσε, κρέμασε τον Βενετικίδη σε μία όμορφη προσπάθεια.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Τσίντης, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Ζαχαρής, Λιάπης,(Kaja), Λιάσος, Αλεξίου(Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος(Μπισέλας), Πήλιος

Αλλαγές: Παπαϊωάννου, Μπισέλας, Νικολόπουλος, Kaja, Κωσταμένας, Μελιγγιώτης

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Ζωγραφάκης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Ντουμίρσκι, Σέχου, Ξεπαπαδάκης, Δημητρούλης(Μιχαήλ)

Αλλαγές: Χαλκίδης, Ντόκο, Βλαχόπουλος, Σάλτσε, Φρατζέσκος, Μιχαήλ, Θεοδωράκης