Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά το τέλος του ματς μίλησε στη μικτή ζώνη και μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα μετά από 2 αγωνιστικές και να μπει στη μάχη της πεντάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τον Κόντε σχολίασε ότι δεν βοηθάει μόνο στο σκοράρισμα, αλλά κάνει και πολλά ακόμα πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

«Ήταν μια σημαντική νίκη στην έδρα μας, επί ενός καλού αντιπάλου. Άσχετα με τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας. Πιστεύω μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καλά πατήματα, ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο καλύτερος. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι, πετύχαμε 2 γκολ. Στο β’ ημίχρονο κάναμε μια διαχείριση, που έπρεπε να την κάνουμε, γιατί υπήρξαν ματς στην έδρα μας που δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα κι έτσι ήρθε μια μεγάλη νίκη.

Ο Κόντε είναι μεγάλος παίκτης, είναι τιμή και χαρά μας που τον έχουμε εδώ πέρα. Κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, εκτός από το να σκοράρει. Κρατάει μπάλα και μοιράζει πάσες. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

Δεν είναι μακρινός στόχος η πεντάδα. Σε δύο αγωνιστικές πιστεύω θα υπάρχουν άλλα δεδομένα, εφόσον είμαστε με τη νοοτροπία, με το πάθος που πρέπει και είμαστε η ομάδα που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να είμαστε προς τα πάνω στη βαθμολογία.

Είχαμε πολλά χρόνια να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια»