image description

Σήμερα το πρωί και ώρα 11:00, έλαβε μέρος η κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο πάρκο Γουδή. Λάρισα-ΑΕΚ και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, λοιπόν, με την πρώτη μονομαχία να είναι και μάχη των διοικούντων των ΠΑΕ, Μελλισανίδη-Κούγια, με πρόσφατη την μεταξύ τους διένεξη σε μαγαζί της Αθήνας, και η δεύτερη αρκετά πιο δύσκολη λεία για τον ΠΑΟΚ, με τον Πανιώνιο να αποτελεί μία πραγματικά πολύ αξιοπρόσεκτη ομάδα φέτος!

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τα διαστήματα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018 (1η αγωνιστική), 17-19 Απριλίου 2018 (2η αγωνιστική). Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018. Πολύ πιθανό να δούμε επανάληψη του περσινού τελικού, ελέω των φαβορί, αλλά εδώ που φτάσαμε όλα είναι ανοιχτά σε τέτοια διπλά ματς!

Στον τελικό, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του Λάρισα-ΑΕΚ και φιλοξενούμενος ο νικητής του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ακόμα και αν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκριθούν στον τελικό, τότε αυτός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η μεταστροφή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έγινε κατά βάση για λόγους ασφαλείας. Άλλωστε μετά τα θλιβερά επεισόδια στον περσινό τελικό του Πανθεσσαλικού, η επιλογή έδρας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και το ΟΑΚΑ είναι με διαφορά το γήπεδο που προσφέρεται για καλύτερη αστυνόμευση από οποιοδήποτε άλλο.