image description

Διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ εν όψει του αγώνα Λαμίας-ΠΑΟΚ και μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά για τους φόβους που έχουν, τόσο οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας όσο και η αστυνομία και ο Υφ. Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ με την παρακάτω απόφαση:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Μα αφού κ. Βασιλειάδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους και στα Γιάννινα, όπου δεν έγινε το παραμικρό που να υπέπεσε στην αντίληψή σας, διαφορετικά θα επιβάλατε πρόστιμο. Μάλιστα φανταζόμαστε ότι θα σας έπιασαν τα γέλια με την έκθεση του ΠΕΑΚΙ για ζημιές στο πέταλο της θύρας 7, αφού τέτοια πράγματα δεν έγιναν ποτέ, ήταν φαντασιώσεις μιας ολόκληρης πόλης!

Η αστυνομία δεν εγγυάται λέει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στη Λαμία. Μα γιατί; Είχε γίνει τίποτα στα Γιάννινα ανεξέλεγκτο και φοβούνται μήπως επαναληφθεί; Αφού η έκθεση της αστυνομίας ήταν λευκή!

Η ΠΑΕ Λαμία δεν εκδίδει ακόμα εισιτήρια για το ματς και ο πρόεδρός της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε «στο ΔΑΚ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ό,τι στους Ζωσιμάδες», όπου οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπόρεσαν να βρεθούν στις θέσεις τους λόγω της εισβολής των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά». «Κόσμο θέλουμε, όμως, δεν κρύβω ότι υπάρχουν φόβοι. Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ελεύθερη η είσοδος ή να προχωρήσουμε σε μέτρα, σε συνεννόηση με την αστυνομία, για να προφυλάξουμε τις ομάδες. Σκεφτόμαστε ο αγώνας να διεξαχθεί μόνο με τα διαρκείας της Λαμίας στο γήπεδο. Να μην υπάρξουν εισιτήρια». Μα γιατί, έγραψε κανένας παρατηρητής κάτι σε κάποια έκθεση, ότι έγιναν τέτοια πράγματα στα Γιάννινα;

Τι στο καλό φοβούνται όλοι αυτοί ρε παιδιά, αφού στα Γιάννινα κύλησαν όλα ομαλά σύμφωνα με διαιτητές, παρατηρητές, αστυνομία, ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Υπουργούς, Τόσκα και Βασιλειάδη;

Στα Γιάννινα εξωγήινοι είχαν έρθει, δεν είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ…