Μπορεί ο αθλητικός δικαστής να μην κάλεσε σε απολογία ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για όσα συνέβησαν στους Ζωσιμάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο σύμφωνα με τη Live Sport αναμένεται τελικά να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε σχετική κλήση βασιζόμενος στις εκθέσεις της αστυνομίας, του παρατηρητή και του διαιτητή στο φύλλο αγώνα, που δεν ανέφεραν κάτι μεμπτό, ωστόσο ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ έχει καταγράψει το «ντου» οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ έχει συνταχθεί και πρωτόκολλο για τις υλικές ζημιές που έγιναν στο γήπεδο, το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ. Μάλιστα υπάρχει και το αποδεικτικό στοιχείο του βίντεο των επεισοδίων, στο οποίο μπορεί να στηρίξει τη δίωξή του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Το θέμα είναι, εφόσον ασκηθεί η δίωξη, πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση και ποια θα είναι η πιθανή ποινή που θα επιβληθεί. Σημειώνεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίνει τα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια του απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και σε περίπτωση τιμωρίας κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο.

[Πηγή: sport-fm.gr]