Οι παλαιστές της Αθλητικής Ένωσης Σελλών συμμετείχαν στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Ελληνορωμαϊκής 2018 το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης (Άνω Λιόσια).

Πρωταθλητής Ελλάδος  αναδείχτηκεν ο Βασίλης Καρακατσάνης στα 45 κιλά. Με 5-0, 11-2 και πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου δίλεπτου  και 8-0 στο τελευταίο ματς πριν τελειώσει επίσης το δίλεπτο .

Τα συγχαρητήριά της εκφράζει ο σύλλογος στον Βασίλη για τη συνολική προσπάθεια και παρουσία καθώς επίσης και στον Πλάτωνα Θεόδωρο που προσπάθησε για πρώτη φορά στα 80 κιλά και στον Γιάννη Βλετσα στα 65 κ.

Ο  Θεόδωρος Πλάτωνας να σημειωθεί ότι ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδος, ενώ έπαιξε στα ρεπεσάζ για 3η-5η-θεση. Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής κ Σπύρος Ντάνης και ιδιαίτερα μετά την πρόσκληση του Βασίλη σε διεθνές τουρνουά στο ΙΡΑΝ με την Εθνική Ομάδα Παιδων  τον Μάρτιο.

 

5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΥΡΣΟ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Ελληνορωμαϊκής το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς, η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε με τον Γιάννη Πύρσο στα 72 κιλά , τον Μιχάλη Πέτρο στα 60 και τον Παπουτσή Παναγιώτη στα 97κιλά.  Μετά από 4 αγώνες ο Πύρσος με 2 νίκες και 2 ήττες αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο και ενώ προηγούταν δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια απροσεξία ήταν ικανή να χάσει το μετάλλιο μεσα από τα χέρια του και  κατετάγη 5ος .

Χωρίς δικαιολογίες πρέπει να καταγραφεί το γεγονός, ότι οι δύσκολες συνθήκες που προετοιμάζονται οι αθλητές, καθώς και  ο συνδυασμός της εργασίας για τον Πυρσο (συνεχόμενα νυκτερινά) αποτελούν τροχοπέδη για να φτάσει ο αθλητής στο επιθυμητό επίπεδο. Ιδιαίτερη αξία είχαν οι συμμετοχές των Πέτρου και Παπουτσή γιατί ο στόχος της συμμετοχής και η αγάπη για την πάλη και τον αθλητισμό μερικές φορές ξεπερνάνε και τα μετάλλια.