Ένα ακόμη δημοτικό σχολείο της πόλης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πρωί της Πέμπτης, μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Ο γυμναστής της ομάδας, Βαγγέλης Τζιάρρας, και οι ποδοσφαιριστές, Νίκος Γυφτοκώστας, Τέλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Λουκίνας και Αποστόλης Σιαράβας, με μεγάλη χαρά βρέθηκαν στο 3ο δημοτικό σχολείο Άρτας, όπου τους περίμεναν γεμάτοι χαμόγελα οι μικροί μαθητές. Στο σχολείο, τα μέλη της ομάδας μας, υποδέχτηκε η διευθύντρια, Λευκή Πετροπούλου και ο γυμναστής, Κώστας Καλιακάτσος. Στην κ. Πετροπούλου προσφέρθηκε μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, και στα παιδιά μοιράστηκαν καπέλα και εισιτήρια για αγώνα της ομάδας. «Παρών» στη συνάντηση ήταν οι εκπαιδευτικοί του 3ου δημοτικού σχολείου, Κατερίνα Βασιλάκη, Λουίζα Κοντογιώργου, Λίτσα Μπουτσέα, Βάσω Σκανδάλη, Γιώργος Παπατζίκος και Γιώργος Πουρίκης.

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί το 3ο δημοτικό σχολείο Άρτας, την διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς για την φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν τα μέλη μας κατά την επίσκεψή τους!