Οι παίκτες του Α.Ο. Ανατολής είχαν μια ευχάριστη έκπληξη στο γήπεδο την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Μετά τη βραδινή προπόνηση η διοίκηση του Σωματείου έψησε σουβλάκια, κέρασε μπύρες και νερά (προσφορά των χορηγών της ομάδας) τους παίκτες της ομάδας και τους αθλητές της Ακαδημίας που παραβρέθηκαν. Σε όμορφο κλίμα και με γιορτινή αποκριάτικη διάθεση οι παίκτες διασκέδασαν και χάρηκαν την παρέα.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς (βλ. φώτο) ήταν όταν νεαρός αθλητής της Ακαδημίας ντυμένος Νταρθ Βέιντερ (από τον Πόλεμο των Άστρων) μονομάχησε με τον τερματοφύλακα της ομάδας – Επαναστάτη Ανδρέα Διαμάντη. Ο μεν πρώτος  έκανε χρήση του φωτόσπαθού του και ο δεύτερος για να αμυνθεί χρησιμοποίησε το σουβλακόσπαθο που κρατούσε εκείνη την στιγμή στα χέρια (δεν είχε προλάβει να το καταβροχθίσει ακόμη). Ο επιθετικός της ομάδας Κωνσταντίνος Θανάσης, σε ρόλο Τζεντάι, παρακολουθούσε νηφάλια την διαδικασία!

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Ανατολής εύχονται καλή Αποκριά με υγεία, χαρά και γέλιο προς όλους!
Θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς της ομάδας “Νερά Κωστηλάτας” και “Επεξεργασία Κρέατος Μπίμπαση” για την προσφορά προς την ομάδα.