Μία νέα προσθήκη σε αποστολή, αυτή του Σουηδού επιθετικού Φίλιπ Χέλκβιστ και μία απουσία της τελευταίας στιγμής, αυτή του τραυματία Σκόνδρα, είναι οι «εκπλήξεις» της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα Χανιά, ενώ μετά τον Δεκέμβριο που είχε τραυματιστεί, επιστρέφει επιτέλους και ο Νικολιάς!

Ο κ. Πετράκης αποφάσισε να έχει στη 19άδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Σουηδός θα βρεθεί και στην τελική 18άδα, αφού ο τεχνικός του ΠΑΣ έβαλε 3 τερματοφύλακες στη 19άδα και λογικά θα αποκλείσει τον έναν την τελευταία στιγμή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Σκόνδρα που την Παρασκευή αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σήμερα δεν προπονήθηκε καθόλου. Είναι μάλιστα, πιθανό να μην αγωνιστεί ούτε με τον Λεβαδειακό και ευτυχώς ο Μπέριος είναι δηλωμένος να εκτίσει κάρτες με τον Απόλλωνα.

Τραυματισμό αντιμετωπίζει και ο Ντόλοβατς που είχε βρεθεί αρκετές φορές στη 18άδα τις τελευταίες αγωνιστικές και φυσικά ο Σολτάνι που ήταν γνωστό ότι αντιμετωπίζει ένα οστικό οίδημα.

Επέστρεψε σε αποστολή ο Λίλα, που ήταν τραυματίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός κ.Πετράκης ανακοίνωση τα 19 μέλη της αποστολής του αγώνα της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά πήρε μαζί του, τους:

Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Λίλα, Νικολιάς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπετρά, Μανθάτης, Μπέριος, Βιδάλ, Γιάκος, Χαλκιαδάκης, Κόντε, Χέλκβιστ

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σκόνδρας, Σολτάνι, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς, Βενετικίδης, Γώγος, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος, Λιάσος

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.