Ο προπονητής της Δόξας, Β. Σιαφάκας, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του έβγαλε ψυχή και έφτασε σε μια σημαντική νίκη, δηλώνοντας πικραμένος για τη συμπεριφορά κάποιου φιλάθλου που έβρισε τον Μαρμούτα τη στιγμή της αποβολής του. Από την πλευρά του ο κ. Μουρούτης παραδέχτηκε ότι η δική του ομάδα δεν άξιζε τίποτα σήμερα, αφού δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό στο ματς.

Η όμορφη στιγμή της συνέντευξης τύπου ήταν η αγκαλιά Τσουλιάη και Παππά, που ήταν πρώην συμπαίκτες στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σιαφάκας: «Υπερβάλαμε εαυτό»

«Ήταν ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που είχε καιρό να κάνει ήττα. Ο Θεσπρωτός είναι δυνατή ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν από την αρχή ότι το ήθελαν περισσότερο το ματς. Μπορεί να μην έχουμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και κατοχή μπάλας όπως στον α’ γύρο, αλλά παραμένουμε ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε και σήμερα υπερβάλαμε εαυτό. Ακόμα και όταν μείναμε με 9 παίκτες δείχναμε σιγουριά ως ομάδα, φάγαμε χώμα σήμερα για να πάρουμε τους βαθμούς.

Θέλω να σταθώ στη στιγμή της αποβολής του Μαρμούτα. Είναι ένας παίκτης που έχει ματώσει τη φανέλα και είναι χρόνια στην ομάδα. Είχε αυτήν την άτυχη στιγμή και κάποιοι από την κερκίδα τον έβριζαν. Το να βρίσεις παίκτη της ομάδας σου δεν το κάνει ούτε πρόεδρος της ομάδας.

Είναι μεγάλη η νίκη μας, αλλά με στενοχωρεί αυτό το γεγονός. Μόνοι μας ξέρουμε μέσα στην ομάδα τι προσπάθεια κάνουμε και μετά από τέτοια προσπάθεια κάποιοι τον έβριζαν».

Για το πόσο ψυχοφθόρα είναι η συνέχεια. «Μαζεύουν τα ματς, κάθε αγώνας είναι τελικός. Πάντα παίζουν δυνατά τα παιδιά, έπρεπε να το κερδίσουμε σήμερα. Ο Θεσπρωτός δεν είναι εύκολη ομάδα να της πάρεις αποτέλεσμα όπως παίζει και μάχεται. Τα παιδιά το προσπαθούν πάντα και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Εύχομαι ό,τι στόχους έχουν στην ομάδα του Θεσπρωτού, να τους πετύχουν. Το αξίζουν να παραμείνουν».

 

Μουρούτης: «Το ήθελε περισσότερο η Δόξα»

«Πάντα μ’ αρέσει να μιλάω καθαρά. Συγχαρητήρια στην Κρανούλα, το ήθελε περισσότερο από εμάς το ματς και το πήρε άξια. Δεν μπήκαμε σε κανένα λεπτό του παιχνιδιού στο κλίμα του αγώνα, δεν προσπαθήσαμε καθόλου. Πήραμε ό,τι αξίζαμε.

Η ήττα είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Τα παιδιά προσπάθησαν. Το ξεπερνάμε το σημερινό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων. Δυστυχώς για μας δεν κάναμε καλή εμφάνιση.

Σήμερα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν η Δόξα. Εμείς θα μαζέψουμε γρήγορα τα κομμάτια μας γιατί δεν τελειώνει τίποτα εδώ.

Επαναλαμβάνω  ότι είναι καθαρά δικιά μου η ευθύνη για την ήττα και θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιανίων».

Για το νευρικό παιχνίδι της ομάδας του: «Άγχος δεν έπρεπε να έχουμε, βάσει της βαθμολογικής μας θέσης. Δεν θέλω να ακούω ότι το πληρώνεις όταν υποτιμάς τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι ήταν απλά ένα κακό παιχνίδι από πλευράς μας. Τα παιδιά έχουν κάνει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και μετά από καιρό ήρθε και μια ήττα. Ίσως γι’ αυτό να μας βγήκαν νεύρα.

Το πέναλτι ίσως να μην είναι, το είδε ο βοηθός και το είπε στον δαιτητή. Ίσως να μην ήταν, αλλά δεν στέκομαι σ’ ένα πέναλτι, όταν έχουμε κάνει τέτοια εμφάνιση».

Όμορφη στιγμή στη συνέντευξη τύπου από δύο πρώην συμπαίκτες στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν αντίπαλοι, που φωτογραφήθηκαν αγκαλιά: Ο Παππάς σήμερα είναι τερματοφύλακας στον Θεσπρωτό και ο Τσουλιάης βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής της Δόξας. Όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα καλά λόγια μεταξύ τους.

Παππάς

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Κρανούλα, έδειξε ότι το ήθελε πολύ το ματς. Εμείς μπήκαμε νωθρά, προσπαθήσαμε στο β’ να ανέβουμε, αλλά ήταν αργά. Φάγαμε ένα ακόμα γκολ από αδράνεια της άμυνας. Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω μπράβο στη Δόξα».

Τσουλιάης

«Εύχομαι στα παιδιά του Θεσπρωτού να σωθούν γρήγορα. Όσον αφορά τον αγώνα, εμείς ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας, έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι. Ξεκινήσαμε με στόχο να μη χάσουμε, αλλά τελικά κερδίσαμε με καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία».