Οι Επασί και Νιασέ θα είναι οι απώλειες του Λεβαδειακού για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γάλλος “πορτιέρε” των Βοιωτών που είχε αγωνιστεί και στα 22 ματς πρωταθλήματος, είχε συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει σ’ αυτό το ματς, αλλά ήρθε και η κόκκινη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που σημαίνει ότι πρώτα θα εκτίσει για την κόκκινη και οι κίτρινες θα μεταφερθούν την επόμενη αγωνιστική.

Ο Νιάσε θα αποτελέσει κι αυτός μια βασική απώλεια στο κέντρο της άμυνας, αφού μέχρι σήμερα είχε αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια.

Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρημένος είναι ο Μπουκουβάλας που θα εκτίσει τη 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για τις 7 κίτρινες που έχει συμπληρώσει. Από τους Μιχαήλ, Βιδάλ, Αποστολόπουλο και Χαλκιαδάκη που κιτρινίστηκαν στα Χανιά, κανένας δεν συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ο Τζημόπουλος που αποχώρησε τραυματίας, δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Σε λίγο που θα ολοκληρωθεί η απογευματινή προπόνηση, που είναι η πρώτη της εβδομάδας, θα υπάρχουν ίσως και κάποια νεότερα γι’ αυτόν.