image description

Ρεπό είχαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα (Τρίτη) μεσημέρι επέστρεψαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Θέμης Τζημόπουλος, που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στα Περιβόλια, ήταν το ερωτηματικό της ημέρας, αλλά προπονήθηκε στο γυμναστήριο ελαφρά και μάλλον από Πέμπτη θα μπει σε κανονικό ρυθμό, αφού οι γιατροί συνέστησαν να πάει χαλαρά για 2-3 μέρες. Δεδομένου ότι ο Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σκόνδρα, πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση για να μην ξεμείνει η ομάδα από στόπερ.

Θυμίζουμε ότι ο Μπέριος, που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, είχε δηλωθεί να εκτίσει στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα.

Άλλη μία εβδομάδα αναμένεται να μείνει εκτός επίσημων αγώνων ο Σολτάνι, που δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα, ενώ ο Μπουκουβάλας θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του με τον Λεβαδειακό.

Για τους υπόλοιπους το σημερινό πρόγραμμα είχε κυρίως γυμναστήριο και από Τετάρτη αρχίζουν να καταστρώνονται εντός γηπέδου τα πλάνα του αγώνα του Σαββάτου.