image description

Ένα ακόμα βραβείο απέσπασε ο Πέδρο Κόντε αυτήν την εβδομάδα, καθώς το δεύτερο γκολ κόντρα στον Πλατανιά ψηφίστηκε από τον κόσμο ως το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής. Η απονομή του βραβείου Best Goal της Super League έγινε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη, που ευχαρίστησε τον Πέδρο για την προσφορά του στην ομάδα -όχι μόνο στα ελληνικά- αλλά και στη βλάχικη διάλεκτο!

Ο Κόντε από τη δικιά του πλευρά ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει καθημερινά, δήλωσε υπερήφανος που αγωνίζεται στα Γιάννενα και για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό είπε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη δυναμική που έχει αναπτύξει στα τελευταία ματς.

Τον Κόντε συνόδευε σήμερα στη βράβευση και η αρραβωνιστιακιά του, Ισαβέλλα.

 

Καχριμάνης: «Έχει δώσει υπεραξία στον ΠΑΣ Γιάννινα»

«Είναι μεγάλη τιμή για ‘μένα που βράβευσα τον σέντερ φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, τον κ. Κόντε. Παρακολουθούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά, από μικρά παιδιά. Για πολλούς από εμάς είναι η αδυναμία μας. Ο κ. Κόντε τιμά με την παρουσία του, την αγωνιστικότητα και τα αποτελέσματα που φέρνει στην ομάδα μας, όσο την τίμησαν κάποτε ο Αργεντινοί. Είναι τιμή και για ‘μενα, αλλά και για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις του. Κι επειδή ασχολούμαι με το ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός που μας ήρθε από την Ισπανία, έμαθα ότι είναι συνάδελφος μηχανικός. Φαίνεται και από το ήθος του και από τους αγώνες και από τις συνεντεύξεις του ποιος είναι. Συγχαρητήρια, του ευχόμαστε να έχει τα πάντα, γιατί το αξίζει και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Είναι μεγάλη η υπεραξία που έχει δώσει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλους τους ποδοσφαιριστές τους αγαπάμε και μακάρι να δώσουμε σε όλους τέτοια βραβεία».

 

Κόντε: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

«Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο που με έχει φέρει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σ’ αυτήν τη θέση. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους φιλάθλους και όσους με ψήφισαν για το βραβείο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε τους 3 βαθμούς στα Χανιά».

Για την αποθέωση που γνωρίζει στην πόλη όπου σταθεί και όπου βρεθεί: «Ειλικρινά δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τέτοιο, τόσο ζεστούς και ένθερμους φιλάθλους. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και νιώθω υπερήφανος που ήρθα εδώ και νιώθω την αγάπη του κόσμου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Όπως πάντα στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου που είναι κι αυτή σήμερα παρούσα και φυσικά στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Δεν θέλω να πω κάτι σπουδαίο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, να βρεθούμε στην ίδια δυναμική, να διατηρήσουμε την πολύ καλή φόρμα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και να παίξουμε για τη νίκη».

Δείτε το βίντεο της βράβευσης