Ο βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό, κ. Ροντρίγκεζ, προκάλεσε τη νοημοσύνη όλων με τις δηλώσεις του ότι το γήπεδο έφταιγε και όχι οι καθυστερήσεις της ομάδας του από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, για το γεγονός ότι δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ χρήσιμος. Το γήπεδο δεν προσφερόταν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, λειτουργήσαμε ως ομάδα, τα παιδιά δημιούργησαν ευκαιρίες, τα Γιάννενα δεν έκαναν πολλές κλασικές ευκαιρίες. Καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό.

Είναι σημαντικός ο βαθμός, αφενός γιατί τον κερδίσαμε απέναντι στον ΠΑΣ που είναι πολύ καλός τη δεδομένη χρονική στιγμή και αφετέρου γιατί έγιναν πολλά ανεξήγητα φάουλ που δόθηκαν στον ΠΑΣ και σ’ εμάς δεν δόθηκαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό από τον διαιτητή».

Για τις πολλές καθυστερήσεις και αν ήταν ποιοτικό το ματς που είδε: «Το γήπεδο δεν προσφερόταν για ποιοτικό παιχνίδι, τα Γιάννενα έχουν πιο ποιοτική ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε αγωνιστικότητα και πάθος. Οι διακοπές ήταν και από τις δύο ομάδες, ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος, δεν ευθύνεται κάποια ομάδα».