Ο Γιάννης Πετράκης ήταν καυστικός στις δηλώσεις του για τον Λεβαδειακό και τις ατελείωτες καθυστερήσεις που γίνονταν από την αρχή του παιχνιδιού για να σπάσουν τον ρυθμό της ομάδας του. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους για να φτάσει στο αποτέλεσμα και ότι τέοιες λογικές υποβαθμίζουν το προϊόν!

«Καταρχήν να πω ότι σήμερα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια, γιατί όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Και φυσικά και ο κόσμος προσπάθησε να μας παροτρύνει.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιξε μόνο άμυνα. Στην ουσία ένα σουτ του Τσαμπούρη έγινε στο α’ ημίχρονο από πολύ μακριά που δεν το θεωρώ φάση και μία κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο δοκάρι. Εκτός από άμυνα, ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους στο παιχνίδι, με τις καθυστερήσεις και προσπάθησαν να πάρουν έτσι το αποτέλεσμα. Από εμάς δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο πράγμα. Εμείς θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά μέσα από συνθήκες που δεν θα υποβαθμίζουν το προϊόν που υπηρετούμε όλοι. Με τις καθυστερήσεις έσπασαν το ρυθμό μας, δημιουργήθηκαν νεύρα και χάθηκε χρόνος.

Στο α’ ημίχρονο «διαβάσαμε» πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, κάναμε με ευκολία φάσεις από τα πλάγια, απειλήσαμε και με κάποια περιφερειακά σουτ, αλλά δεν είχαμε καλή τελευταία πάσα ή σουτ για να βάλουμε το γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή του β’ μέρους, αλλά μετά το 20λεπτο παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες προς το τέλος να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν ήρθε. Ο Λεβαδειακός έπαιξε καλή άμυνα, με εξαίρεση αυτό που είπα για τις πολλές καθυστερήσεις και δυστυχώς δεν φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».