Ο Αλέξανδρος Νικολιάς επανακάμπτει στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις απανωτές ατυχίες του και κατέγραψε δύο συμμετοχές ως αλλαγή με Πλατανιά την προηγούμενη εβδομάδα και Λεβαδειακό σήμερα. Παρά το γεγονός ότι αναστάτωσε πολλές φορές τους αντιπάλους σήμερα, τελικά δεν ήρθε ούτε από δική του προσπάθεια κάποιο γκολ. Πάντως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν χάνει την αισιοδοξία του και δηλώνει ότι ακόμα η πεντάδα είναι ορατός στόχος.

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι μας, όπου βγάλαμε πάθος. Δυστυχώς δεν ήρθε η τελική ευκαιρία να τη μετουσιώσουμε σε γκολ. Είμαστε στενοχωρημένοι. Στο τέλος βιαζόμασταν λιγάκι στην τελική πάσα, λόγω του άγχους να πάρουμε το ματς, αλλά αν δουλέψουμε με την ίδια προσπάθεια και θέληση στα επόμενα ματς θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Ερχόμασταν από επιτυχή αποτελέσματα, έχουμε βάλει στόχο την πεντάδα και προς τα εκεί κινούμαστε. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω στο τέλος ότι θα τα καταφέρουμε, παρά το σημερινό αποτέλεσμα».

Για τις ατυχίες του και την επιστροφή του στα γήπεδα: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν είμαι τόσο τυχερός, αλλά δεν το βάζω κάτω. Με στηρίζει όλο το προπονητικό τιμ και ευχαριστώ πολύ και όλον τον κόσμο. Πιστεύω να ήταν η τελευταία μου περιπέτεια».

Για το πώς εξηγεί τις πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα: «Οι ισοπαλίες ήταν πολλές κυρίως στην αρχή. Δείχνουν ότι έχουμε μια καλή άμυνα και δεν δεχόμαστε πολλά γκολ. Στην αρχή είχαμε κάποιες ατυχίες, όπως η απώλεια του Κόντε που έλειψε από αγώνες. Στην άμυνα ήμασταν φανταστικοί στα πρώτα ματς, στην επίθεση είχαμε πρόβλημα στην τελική γι’ αυτό και δεν ερχόταν το γκολ, αλλά το πρόβλημα αυτό το έχουμε εξαλείψει πλέον στα περισσότερα ματς».

Για το αν θα αναπληρώσει ο ΠΑΣ τους σημερινούς χαμένους βαθμούς στην Κέρκυρα: «Σίγουρα κοιτάμε τώρα το ματς με την Κέρκυρα, το οποίο θα είναι σαν τελικός, όπως και όλα μέχρι το τέλος. Απομένουν άλλα 7 παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας».