Την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας και απονομής των κυπέλλων στους πρωταθλητές και τους πρώτους σκόρερ των κατηγοριών της, πραγματοποίησε και φέτος η ΕΠΣ Ηπείρου σε κοσμικό κέντρο και ταυτόχρονα έγιναν και δεκάδες βραβεύσεις σε πρόσωπα που προσφέρουν από διάφορα μετερίζια στο τοπικό μας ποδόσφαιρο είτε είναι αθλητές είτε παράγοντες είτε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες είτε διαιτητές είτε δημοσιογράφοι.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο fair play, στην κοινωνική υπευθυνότητα, την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Παρόντες ήταν φέτος ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας που στον χαιρετισμό του υποσχέθηκε ένα μεγάλο αθλητικό έργο μέσα στο 2018, που προφανώς θα είναι το αθλητικό κέντρο στα Καρδαμήτσια, στο οποίο έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Επίσης το «παρών» έδωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Γιώργος Καψάλης, ο αντιδήμαρχος κ. Νάστος, εκπρόσωπος της ΕΠΟ και εκπρόσωποι άλλων γειτονικών Ενώσεων. Δεν παραβρέθηκε ο κ. Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Την εκδήλωση φέτος τίμησε με την παρουσία του και ο ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. πέρυσι λόγω Κούγια δεν είχε έρθει κανείς!), μέσω του κ. Πετράκη, του κ. Ταουσιάνη, του κ. Νιαρχάκου και του αρχηγού του, Αλέξη Μιχαήλ. Μάλιστα φέτος βραβεύτηκε ο κ. Χριστοβασίλης, που λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης έπρεπε να φύγει μετά το ματς με τον Λεβαδειακό κι έτσι την πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του ο κ. Πετράκης, που υποσχέθηκε να παρακολουθεί περισσότερο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής. Πλακέτα δόθηκε και στον Αλέξη Μιχαήλ.

Το βραβείο fair-play μοιράστηκαν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Ευάγγελος Αλεξίου και Παύλος Ζώης για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα ερασιτεχνών με πρόσφυγες.

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Αντωνίου, γιος του γνωστού προπονητή Χρήστου, ο οποίος σπουδάζει πλέον στην Αμερική, έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης σε μικρότερη ηλικία.

Βραβείο πήρε επίσης ο κ. Τασούλας, που είναι ο μακροβιότερος προπονητής στους πάγκους του ερασιτεχνικού και η βράβευση έγινε σημασιολογικά από τον κ. Πετράκη, που επίσης είναι ο μακροβιότερος προπονητής, αλλά στη Super League και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν σε Μποβαρέτο, Βασιλειάδη, Βλάχο, Γαρδίκο, Γιώτη, Γκίκη, Γκορίτσα, Γουβαίλη, Δρούβη, Ζαβογιάννη, Θάνο, Καλτσά, Καρκαλο, Κίτση, Κοντο, Κουρή, Λιάρο, Μάντζιο, Μαρμούτα, Μπαλαούρα, Νάτση, Ντόβα, Γιώργος Οικονόμου (πρόεδρος ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα), Παντούλα, Παπαγιαννόπουλο, Παππά, Παργινό, Πλιάτσικα, Εδουάρδο Κοντογιωργάκη (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στον ΠΑΣ Γιάννινα), Σέμο, Στεφάνου, Τζήμα, Τίκα, Τόλη, Τσαραώση, Τσιάβο, Τσιάλιο, Τσιγκίστρα, Χαρίση Δημ., Φασούλα, Κατσουλίδη, Κολιοφούκα, τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Γυφτόπουλο, Αντωνίου, Σκούμπο, Μιχ. Τσάγκα και τον καμεραμάν Σάκη Σούλη.

Τα κύπελλα για τις ανόδους πήραν η Δόξα Κρανούλας, πρωταθλήτρια της Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνικής.

Στη MAISON Β’ κατηγορία πρωταθλητής του Α’ Ομίλου ήταν ο Αετός Νήσου και την άνοδο πήραν επίσης ΠΑΟ Κρύας και Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά.

Στον Β’ Όμιλο πρωταθλήτρια ήταν η Α.Ε. Μικρασιατών και την άνοδο πήρε και η Α.Ε. Πραμάντων.

Στον Α’ Όμιλο της Γ’ κατηγορίας πρωταθλήτρια ήταν η Α.Ε. Κληματιάς και άνοδο πήραν επίσης οι Καρυές και ο Αστέρας Αμφιθέας.

Τέλος, από τον Β’ όμιλο της Γ’ ερασιτεχνικής, το κύπελλο της πρωταθλήτριας παρέλαβε η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας και πλακέτες για την άνοδό τους παρέλαβαν οι ομάδες ΠΑΣ Κάστρου, Ανηλίου και Πήγασος.

Τέλος έγιναν οι βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ κάθε κατηγορίας. Ο κ. Ταουσιάνης, βοηθός του Γιάννη Πετράκη, έδωσε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Α’ ερασιτεχνικής στον Κώστα Θανάση, με την προτροπή να τον παρακολουθήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη Β’ κατηγορία και τον Α’ Όμιλος πρώτος σκόρερ ήταν ο Χρήστος Κολιός. Στον Β’ Όμιλο μοιράστηκαν την πρωτιά οι Συμεών Ναβρόζογλου και Σπυρίδων Νικόπουλος.

Στη Γ’ ερασιτεχνική στον Α’ Όμιλο πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Γκουγιάννος και στον Β’ Όμιλο ο Βασίλειος Βαγγέλης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ