Ο Κισσαμικός του Γιώργου Πετράκη και του Γιάννη Τάτση αγωνιζόταν τη Δευτέρα στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας, με τελικό αποτέλεσμα 2-2. Από την αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Πετράκης, προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και πατέρας του προπονητή του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοτε του ΑΟΧ είδε το ματς παρέα με τον β’ αντιπρόεδρο της χανιώτικης ομάδας Στάθη Πονηράκο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη, που ακολούθησε την αποστολή στην Άρτα.

Ο Γιάννης Πετράκης μόλια πρόσφατα είχε ρωτηθεί για τον γιο του, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά και είχε πει γι’ αυτόν:

«Όταν κάποιος αναφέρεται στο παιδί του, τότε, ξέρετε ότι μπαίνει μέσα ο υποκειμενικός παράγοντας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου μεταφέρονται πράγματα περισσότερο για το τι είναι σαν άνθρωπος και ότι είναι δουλευταράς. Για μένα, αυτές είναι σημαντικές προϋποθέσεις, αν έχει όρεξη και βελτιώνεται στην καθημερινότητα, μέσα από τη δουλειά να κερδίσει και να φτάσει εκεί που δικαιούται. Μονόδρομος για όλα αυτά είναι μόνο η δουλειά και θα βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Είναι στην αρχή. Τα λέμε με τον Γιώργο και θεωρώ ότι παρά την ηλικία του, είναι ώριμος, αντιλαμβάνεται. Για να φτάσεις κάπου πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα και αυτό θεωρώ ότι το έχει κατοχυρώσει. Το ποια θα είναι η εξέλιξη θα το δείξει ο χρόνος».