image description

Το Σάββατο 24/2 στη Θεσσαλονίκη η επιτραπέζια αντισφαίριση των Ιωαννίνων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες της προκριματικής φάσης στην κατηγορία  Παίδων και Κορασίδων με τη μια πρόκριση, αλλά και με τις πολύ καλές εμφανίσεις, που πραγματοποίησαν και οι οκτώ αθλητές και η μια αθλήτριά του. Ανάμεσα στους 95 αθλητές και 31 αθλήτριες, από την Κεντρική, Δυτ. Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο, οι Γιαννιώτες αθλητές  διεκδίκησαν να πετύχουν προκρίσεις – από τις έξι – και τις τέσσερις – αντίστοιχα, που οδηγούσαν  στη τελική φάση.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στους Παίδες μια πρόκριση πήρε ο Χρήστος Ντασταμάνης, που πραγματοποίησε  εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε στον τελικό τον αθλητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ευφραιμίδη με 3-0. Η 2η πρόκριση χάθηκε από τον Γιάννη Κουντούρη, ο οποίος έφτασε στον τελικό, δεν πραγματοποίησε όμως την αναμενόμενη εμφάνιση στον καθοριστικό αγώνα,  έτσι  ηττήθηκε από τον αθλητή της ΧΑΝΘ Τζενίδη με 3-0.

Πραγματοποιώντας επίσης καλές εμφανίσεις ο Γεώργιος Λισγάρας , ο Ανδρέας Παπαγεωργίου και ο νεοεμφανιζόμενος Μάριος  Κοραντζόπουλος πέτυχαν από 2 νίκες στον όμιλο, αλλά στον καθοριστικό αγώνα για την πρωτιά του ομίλου, ηττήθηκαν , μπορεί να ήταν οριακά  κάποιες ήττες,  όμως δεν πέρασαν στη φάση των νοκ-άουτ.

Οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές Άλκης Χριστοδουλίδης , Τηλέμαχος Χρήστου και Χρήστος Κοντοδήμας  με την  αγωνιστική τους παρουσία στους ομίλους , (πέτυχαν και νίκες),  απέδειξαν τη συνεχή πρόοδο τους.

Στις Κορασίδες, η Ελεάνα Παπαδοπούλου , από τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες , πέρασε 1η στον όμιλο της με 3 νίκες, στο τελικό νοκ-άουτ  αντιμετώπισε το 1ο φαβορί των αγώνων , ηττήθηκε και δεν πήρε τη πρόκριση.