Στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Εφήβων-Νεανίδων για το 2018 . Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών καθώς οι πρώτοι των κατηγοριών θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλλίν της Εσθονίας τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν με 7 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 7 μετάλλια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πόλης μας, που τα τελευταία 17 χρόνια είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας.

Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  2 Χρυσά, 2 Ασημένια και 3 χάλκινα Μετάλλια σε τεχνικές και μάχες.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Σκουλίκας Παντελής και Μπάσιος Γεώργιος

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Ντάκουλας Γεώργιος και Στρατής Άγγελος.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Αλεξίου Ασημούλα, Κατσαντώνης Γεράσιμος και Δερβένης Παύλος.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

«Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας φαίνεται με τις επιτυχίες των αθλητών μας, σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε. Ο Σύλλογός μας σε αυτό το πρωτάθλημα κατέβηκε με μικρή ομάδα, λόγω μεταβατικής περιόδου ηλικιών των αθλητών αυτό το διάστημα. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για τόσα χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκετε ο Σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο γίνετε όλο και πιο δύσκολη. Είναι από τις λίγες φορές που συμμετέχουμε  με τόσο μικρό αριθμό αθλητών, αλλά για ακόμη μια χρονιά τα καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι οι αθλητές μας να είναι στα μετάλλια.. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του συλλόγου μας που καταφέρανε να μπούνε στην Εθνική Ομάδα και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.

Η επόμενη  διοργάνωση στην  οποία θα συμμετέχει ο Σύλλογος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στις 10 και 11 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη ».