Συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τους εχθρούς της η ΠΑΕ ΑΕΛ. Μετά το «κρεσέντο» για δήθεν αποκαλύψεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς ομάδων που θα έρχονταν να ταράξουν το κατεστημένο, οι «βυσσινί» τα έβαλαν με την ΑΕΚ, θεωρώντας ύποπτους τους μυϊκούς τραυματισμούς παικτών της και για τον λόγο αυτό ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς κυπέλλου των δύο ομάδων την Πέμπτη.

Άμεση και χλευαστική η απάντηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του κ. Δημάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Αξιότιμοι κύριοι,

Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μιας από τις δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα στον αυριανό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Μάρκου

Αντιπρόεδρος Δ’ – Διευθύνων Σύμβουλος».

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Δημάτου, που συνοδεύεται και από το σύνθημα της UEFA Respect, δηλαδή «σεβασμός»:

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!»