Στο ΠΕΑΚΙ διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον κ. Πετράκη να αντιμετωπίζει σήμερα κάποια προβλήματα. Ο Σολτάνι ένιωσε πάλι ενοχλήσεις και πλέον είναι απίθανο να είναι στην αποστολή για την Κέρκυρα, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει πολλές προπονήσεις απ’ όταν φαινομενικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει και πάλι πρόβλημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει βιασύνη για την επιστροφή του, αναμένεται να περιμένει μερικές μέρες ακόμα εως ότου εκτιμηθεί ότι είναι και πάλι στο 100%.

Ωστόσο προέκυψαν και κάποιες ακόμα απουσίες από τη σημερινή προπόνηση. Οι Τσικάρσκι και Χέλκβιστ είχαν ενοχλήσεις, που τους άφησαν προληπτικά εκτός προπόνησης. Αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν πάλι αύριο και ανάλογα θα αποφασιστεί, αν θα μπουν στην αποστολή ή θα αποκλειστούν.

Κανονικά προπόνηθηκε η υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα είχε προπόνηση τακτικής με αντικείμενο την αντιμετώπιση επιθετικών κινήσεων, αμυντική και επιθετική λειτουργία στημένων φάσεων και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο στις 11:00 και αμέσως μετά ο κ. Πετράκης θα ανακοινώσει και την αποστολή του σημαντικού αγώνα, που ως ένα σημείο θα οριοθετήσει και τους στόχους της ομάδας για τη συνέχεια.