image description

Μια από τις σημαντικότερες μάχες για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική θα δώσει η Δόξα Κρανούλας την Κυριακή (15:00) και φυσικά δεν θα υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης. Οι «οράνιε» υποδέχονται τον Σκουφά Κομποτίου και παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν 7 βαθμοί, η ομάδα της Άρτας δεν έχει εγκαταλείψει τελείως την προσπάθεια παραμονής, όσο δηλαδή διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες.

Για την Κρανούλα είναι ένας ακόμα τελικός για την κατηγορία κι ενώ ακολουθεί το ματς με τον ήδη υποβιβασμένο Αστέρα Παραποτάμου (εκτός), τον Πανλευκάδιο (εντός) που κι αυτός φαίνεται να αποχαιρετά την κατηγορία, τον Μακεδονικό Φούφα (εκτός) που ως τότε μάλλον θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει ελπίδες ανόδου και τη Λευκίμμη (εντός) που επίσης θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει πιθανότητες ανόδου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εξαρτάται από το πάθος που θα καταθέσει η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα μέσα στο γήπεδο για να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει εξ’ αρχής και δεν ήταν άλλος από την καθιέρωση στην κατηγορία.

Η τοπική μας ομάδα θα ενισχυθεί από δύο επιστροφές, αυτές των τιμωρημένων Μαρμούτα και Παρχαρίδη, που εξέτισαν για τις κόκκινες που είχαν δει με τον Θεσπρωτό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κι αυτοί στη διάθεση του Βασίλη Σιαφάκα.

Η Δόξα περιμένει την ενίσχυση του κόσμου σ’ αυτό το κρίσιμο ματς, ώστε να έρθει μια νίκη που θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χρήστος Αγγελούλης, που θα έχει για βοηθούς του τους Κωνσταντίνο Στάικο και τον Γρηγόριο Δεδικούση, όλοι του συνδέσμου Λάρισας. Φαίνεται ότι η διαμαρτυρία της Δόξας και η ανακοίνωση κατά του διαιτητή Αθανασίου έπιασε τόπο και δεν της όρισαν διαιτητές από γειτονικούς συνδέσμους, που ενδεχομένως έχουν «δεσμούς» με άλλες ομάδες που δίνουν τη μάχη της παραμονής…  Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Σαράφογλου (Πρέβεζας).

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ