Ανέτοιμος να μπει στο 100% για αγώνα ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος, που τελευταία στιγμή προτιμήθηκε να μη βρεθεί στην αποστολή, αφού οι ενοχλήσεις που είχε δεν είχαν υποχωρήσει. Παρότι, λοιπόν, είχε μπει στις προπονήσεις και φαινόταν ότι θα πάρει θέση βασικού δίπλα στον Μιχαήλ, τελικά η εκτίμηση σήμερα ήταν να μη ρισκάρει, καθώς ακολουθούν κι άλλα κρίσιμα ματς, όπως επίσης και η τιμωρία του Μπέριου την επόμενη εβδομάδα.

Ανέτοιμος είναι και ο Σολτάνι που δεν έχει επανακάμψει πλήρως μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι Σκόνδρας και Μπέριος κατάφεραν να βγάλουν χωρίς προβλήματα τη σημερινή προπόνηση, αν και για τον Μπέριο θα κριθεί τελευταία στιγμή τι θα γίνει και πόσο μπορεί να παίξει, καθώς είχε κι αυτός ενοχλήσεις το προηγούμενο διήμερο.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ το πρωί της Παρασκευής περιελάμβανε ανάλυση τακτικής ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, με το τεχνικό team να δίνει βάση στο επιθετικό κομμάτι.

Πιο αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πετράκης είναι οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Μανθάτης, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μπετρά, Κόντε, Χέλκβιστ, Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος

Εκτός αποστολής είναι οι: Τζημόπουλος, Σολτάνι, Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος, Ντόλοβατς και Λιάσος

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκος.