image description

Για έναν σταθερό θεσμό, όπως είναι το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague, οι πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι που τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Οι Cometas F.C. είναι ομάδα-υπόδειγμα για το θεσμό, αφού έχουν καταφέρει από τη 2η τους χρονιά στο Gillette Unileague να πρωταγωνιστούν, ενώ ήδη σχεδιάζουν και την παρθενική τους παρουσία σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση του θεσμού! Απολαύστε τη συνέντευξη τους:

-Είστε μία από τις πλέον οργανωμένες ομάδες στο Gillette Unileague. Από που πηγάζει αυτό το μεράκι και το πάθος σας;
Κάθε παιχνίδι για μας είναι γιορτή. Είμαστε μια παρέα που γνωριζόμαστε πάνω από 10 χρόνια και η χημεία μας έχει παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο στην οργάνωση που έχουμε μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο. Όσο για το πάθος που βγάζουμε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι μέρος της φιλοσοφίας μας να μην υποτιμάμε καμία ομάδα.

-Πώς βλέπετε τη φετινή σας πορεία; Συγκρίνετε την με τις προηγούμενες χρονιές.
Είναι η δεύτερη μας χρονιά στο τουρνουά, η πρώτη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς κατακτήσαμε την 3η θέση στην Θεσσαλονίκη με μια μόνο ήττα και την 5η θέση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Φέτος, στόχος την ομάδας είναι να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο όντας πιο έμπειρη.

-Πώς σχολιάζετε τη διοργάνωση και το επίπεδο των αντιπάλων σας;
Η διοργάνωση θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλά δομημένη και η προσθήκη περισσότερων ομάδων φέτος έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό στο Gillette Unileague.

-Πείτε μας μια εντελώς τρολ ιστορία που σας συνέβη στους αγώνες.
Η πιο παράξενη ιστορία που έχουμε να θυμόμαστε όλα τα παιδιά της ομάδας είναι όταν πέρυσι στον ημιτελικό με τη Ζήδρο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Τσαβδαρίδης δεν ήρθε την ώρα που δώσαμε ραντεβού και αρχίσαμε να τον ψάχνουμε νομίζοντας πως κάτι έχει πάθει, τελικά εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την αιτιολογία ότι το πάπλωμα ήταν βαρύ.

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε;
Εμείς σαν ομάδα το έχουμε πει απ’ την αρχή που ξεκινήσαμε ότι κατεβαίνουμε σαν παρέα να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια και να περάσουμε καλά ξεφεύγοντας απ’ την καθημερινότητα, Έτσι θέλουμε να το βλέπουνε και οι υπόλοιπες ομάδες ώστε όλα τα παιχνίδια να είναι γιορτή!!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.