image description

Ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, αλλά από το οποίο έλειψαν τα γκολ, και έλαβε μέρος στο Epirus Arena, ο κόσμος που ήρθε είδε τις δύο υποδομές του ΠΑΣ και της ΑΕΛ να έρχονται 0-0 και ουσιαστικά να χάνουν την ευκαιρία για μία νίκη γοήτρου, καθ’ ότι ο στόχος των πλει-οφφ έχει χαθεί. Έτσι, λοιπόν, ήταν ένα σημαντικό ματς για την 3η θέση, την οποία διεκδικεί επίσης και ο Παναιτωλικός. Σταμάτησε το σερί τριών συνεχόμενων νικών για τον ΠΑΣ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετή κυκλοφορία μπάλες και από τις δύο ομάδες, και γρήγορο ρυθμό, αλλά οι ευκαιρίες που χάθηκαν για αμφότερες τις δύο ομάδες ήταν αρκετά σημαντικές, χωρίς να βρει η μπάλα δίχτυα. Δεν είχαμε βέβαια την πολύ μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα, με τον ρυθμό να έχει πέσει κάπως και λόγω ποιότητας που δεν είδαμε όμοια με το πρώτο ημίχρονο, και παραλίγο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε μερικές περιπτώσεις.

Δίκαιο το 0-0, όπως δήλωσαν και οι δύο προπονητές, αν και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τέρμα τουλάχιστον. Αρκετά τα ταλέντα που ξεχώρισαν και θα συνεχίσουν να ξεχωρίζουν για δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της περιφέρειας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Μέγας, Ζωγάκης, Πόγιας, Ντόντης, Γκεσούλης(Πλατιάς), Λέκκας(Δήμου), Εμβραιζόγλου, Καραμποίκης(Ιωαννίδης), Tafa(Γροσδάνης), Σακκάς(Παππάς)

Αλλαγές: Δούκας, Ιωαννίδης, Πλατιάς, Γροσδάνης, Νάτσιας, Δήμου, Παππάς

ΑΕΛ: Κολοβός, Μπουζούκης, Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Τέλιος, Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης(Έξαρχος), Κόφφας(Δημόπουλος), Φουρκιώτης Μ.(Τσουμάνης), Πινακάς, Πετάνι

Αλλαγές: Μαγιάκος, Malushi, Έξαρχος, Σταύρος, Δημόπουλος, Τσουμάνης