Ο Γιάννης Πετράκης είπε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, ότι παραμένουν οι φιλοδοξίες του ΠΑΣ Γιάννινα για την πεντάδα και ότι βήμα-βήμα θα πηγαίνει η ομάδα για έναν τέτοιο στόχο. Από εκεί και πέρα για το ματς τόνισε ότι είχε ένταση, αλλά ήταν χωρίς κλασικές ευκαιρίες.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στην ουσία και με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ήταν ένα ματς με ένταση και δυναμισμό. Δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες, πλην εκείνης του Νικολιά. Το ματς θα κρινόταν στη στιγμή, δεν είχαν όμως ευκαιρίες οι δύο ομάδες. Μπήκαν δύο απίθανα γκολ και όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιο το σκορ».

Για το αν παραμένει στόχος η πεντάδα: «Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι το καλύτερο. Είμαστε κοντά στην πεντάδα, μειώσαμε στους 2 βαθμούς, αν και δεν έγιναν τα άλλα ματς. Μένουν 6 αγωνιστικές και βέβαια είχαμε τη φιλοδοξία, όπως θα την είχατε κι εσείς, αν ήσασταν στη θέση μας. Βήμα-βήμα θα πάμε ως το τέλος».

Για την Κέρκυρα και αν μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή: «Μελετήσαμε καλά την Κέρκυρα. Έχει αλλάξει προφίλ και σχέδιο παιχνιδιού με τον κ. Ματζουράκη, είναι καλά οργανωμένη ομάδα με ένταση. Στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Με βάσει την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάστημα πρέπει να είναι αισιόδοξοι. Μου έκανε καλή εντύπωση ως ομάδα».