Ο πάγκος της Κέρκυρας διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για τη φάση του Νικολιά, η οποία όμως ήταν καθαρή, αφού ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ έφυγε από κανονική θέση και ο κ. Ματζουράκης ζήτησε συγνώμη από τους διαιτητές μετά το ματς. Από εκεί και πέρα είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, άρα ήταν ένα δύσκολο ματς. Έγινε ακόμα πιο δύσκολο γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σ’ έναν καλό και σταθερό σε αποτελέσματα αντίπαλο σε όλο το πρωτάθλημα . Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παιδιών, έτρεξαν και δούλεψαν και πραγματικά τα ευχαριστώ».

Για το αν χάθηκαν 2 καθοριστικοί βαθμοί για την παραμονή: «Γιατί; Τους είχαμε στο τσεπάκι μας; Θα γίνει μάχη παιδιά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουν μείνει 6 ματς ακόμα».

Για την απουσία της επιθετικής του γραμμής: «Είπα σήμερα στα παιδιά να προσέξουν στις στατικές φάσεις, γιατί είναι πολύ καλοί οι αντίπαλοί μας. Ως ομάδα είχαμε επιθετικά προβλήματα, όλη η τριάδα μας έλειπε. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτές τις απουσίες. Με τεχνίτες παίκτες στα πλάγια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την κυκλοφορία και τον ρυθμό. Αν εξαιρέσουμε μία ευκαιρία του ΠΑΣ, όλα τα άλλα δεν ήταν φάσεις».

Για τις διαμαρτυρίες του πάγκου στον διαιτητή στη φάση του Νικολιά: «Θεώρησα ότι είναι οφσάιντ, αλλά είδα τη φάση και πήγα μετά το ματς στους διαιτητές και ζήτησα συγνώμη».

Για το πώς κρίνει τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ποιά γεγονότα; Αυτά είναι  προβλήματα, άλλων, εμείς έχουμε άλλα να λύσουμε».