image description

Η Δόξα Κρανούλας πέτυχε νίκη σωτηρίας επί του Σκουφά Κομποτίου και στις δηλώσεις τους παίκτες και προπονητής συμφώνησαν ότι μία ομάδα κατέβηκε σήμερα στο γήπεδο και ήταν ανώτερη.

Αναλυτικά:

Βασίλης Σιαφάκας

«Είχαμε ένα δύσκολο ματς, παίζαμε με μια ομάδα που δεν είχε άγχος, έπαιζε για την ιστορία της. Ήταν μια ομάδα που είχε δείξει ότι δεχόταν δύσκολα γκολ, και είχαμε δύσκολο έργο σήμερα. Μπράβο στα παιδιά που είχαν καθαρό μυαλό και έφτασαν στη νίκη. Κάναμε ένα βήμα να κλειδώσουμε τη σωτηρία. Έμειναν 4 ματς και στόχος μας σε όλα θα είναι η νίκη. Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε τις δυσκολίες. Με τέτοιες εμφανίσεις μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι».

Αν περίμενε τόσο αρνητικό τον αντίπαλο ή αν ήταν τόσο καλή η ομάδα του: «Περισσότερο ήταν η θέληση η δικιά μας, που έκανε τον αντίπαλο να φαίνεται κατώτερος. Το Κομπότι έχει έμπειρους παίκτες, αλλά η θέληση και η τακτική μας, ήταν αυτά που έπρεπε για να νικήσουμε».

Σωτηρόπουλος Κώστας

«Δεν έχω να πω πολλά. Είναι το 7ο παιχνίδι που βρίσκομαι στον πάγκο και είναι η χειρότερή μας εμφάνιση. Δίκαια κέρδισε η Κρανούλα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα γκολ. Δεν εμφανιστήκαμε σήμερα. Μέχρι τώρα κάλυπτα τους παίκτες μου, σήμερα όμως δεν με κάλυψαν εκείνοι. Σήμερα δεν προσπαθήσαμε καθόλου. Η Δόξα άξιζε τη νίκη, είχε πάθος, ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Είμαι στενοχωρημένος από τους παίκτες. Κάναμε προσπάθεια σε όλα τα ματς, παλεύαμε όλα τα ματς, πέφταμε στη λάσπη, δίναμε μάχες. Σήμερα, όμως, με απογοήτευσαν. Πάντα βγαίνω μπροστά, πάντα τους καλύπτω, αλλά σήμερα με απογοήτευσαν.

Εύχομαι από εδώ και πέρα να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και να είμαστε μαχητικοί στα τελευταία ματς.

Κάθε παιχνίδι απ’ όταν ήρθα λέμε να κερδίσουμε. Αλλά ούτε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κερδίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, όπως η σημερινή. Με διαφορετικό πρόσωπο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 4 στα 4, αλλά έτσι δεν μπορούμε».

Παπαχρήστος

«Δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Η ομάδα μας δεν είναι αυτή που έπαιξε σήμερα. Ζητάμε συγνώμη και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πρόσωπο. Όταν η ομάδα βλέπει ότι δεν μαζεύει τους βαθμούς να σωθεί, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια χαλαρότητα».

Νούγιας

«Είχαμε έναν τελικό, μπήκαμε καλά στην αρχή και σκοράραμε. Στο β’ ημίχρονο το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο, όλοι είχαμε στο μυαλό μας ότι παίζουμε έναν τελικό. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.

Δεν κοιτάμε συγκεκριμένα ματς. Κάθε παιχνίδι, αν παίζουμε με την ίδια θέληση , μπορούμε να το χτυπήσουμε».