Ευτυχώς η έδρα της Λιμνοπούλας αντέχει ακόμη για τη Φ.Ε.Ιωαννίνων και της έδωσε ,ακόμη ένα σχετικά εύκολο τρίποντο που πιθανόν να την οδηγήσει στα play offs  του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ .

Η ΦΕΙ κράτησε το αήττητο στην έδρα της άλλη μία αγωνιστική και  παρά το γεγονός ότι προερχόταν από μια οδυνηρή ήττα , μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γ.Σ.Άρτας , από τον οποίο είχε ηττηθεί οριακά στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος .

Στο πρώτο σετ  η Φ.Ε.Ι. ήταν σε θέση οδηγού από την αρχή (8-3 και 11-3) , η διαφορά διατηρήθηκε(18-8 και 22-13) για να κλείσει νικηφόρα το σετ με 25-19 .

Στο δεύτερο σετ η Φ.Ε.Ι. χαλάρωσε , τα κορίτσια της ήταν μιά ταχύτητα πιο κάτω από τις δυνατότητές τους , η Άρτα ισορρόπησε και οι καλές της άμυνες σε συνδυασμό με το πιεστικό της σερβίς , της έδιναν μικρό προβάδισμα έως τα μέσα του σετ. Αργότερα η διαφορά μεγάλωσε (17-20 και 19-22) και τελικά δικαίως η Άρτα πήρε το σετ 25-21 και ισοφάρισε .

Στο τρίτο σετ οι παρατηρήσεις του προπονητή της Φ.Ε.Ι. ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά των κοριτσιών της Γιαννιώτικης ομάδος , με αποτέλεσμα η Άρτα να δεχθεί καταιγισμό από τη θέση του σερβίς αλλά και από τις σωστές επιλογές στις επιθετικές ενέργειες , έτσι το τελικό σκόρ 25-8 , είναι αδιάψευστος μάρτυρας .

Σχεδόν ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο σετ , που έληξε και αυτό  νικηφόρα για τη Φ.Ε.Ι. δίνοντάς της ένα ακόμη τρίποντο στο κλειστό της Λιμνοπούλας .

Στη φωτο η Φ.Ε.Ι. όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Γ.Σ .Άρτας 

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού , Λατίφη, Αργυροπούλου,  Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Επεσλίδου ,  Ζεγγίνη(λίμπερο),  Μπάκα (λίμπερο), Πατσουράκη,  Ντέτσικα , Μπάκα, Χαρίση , Εξάρχου .

Γ.Σ.Αρτας (Σταμούλης Γιάννης) : Παπαδημητρίου Νατ. , Πορτοβάρα , Μπίκα, Νταούλια, Παπαδημητρίου Μελ., Σάρκα, Βαρέλη .

Επόμενος αγώνας της Φ.Ε.Ι.στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό , που καίγεται για βαθμούς .