Για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, ο Ηρακλής Ιωαννίνων ηττήθηκε στο τάι-μπρέικ από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-2 σετ.

Έγινε ένας αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι στην Πρέβεζα, όπου ο Φιλαθλητικός και Ηρακλής δικαίωσαν απόλυτα με το θέαμα που προσέφεραν, τη βαθμολογική τους θέση.

Η ήττα με 3-2 κρατάει τον Ηρακλή πρώτο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τα πράγματα ίσως να εξελίσσονταν διαφορετικά, αν στις πολλές απουσίες δεν ερχόταννα προστεθεί και ο τραυματισμός της Αναστασίας Ράπτη (και η οριστική της αποχώρηση από το ματς) στο 1ο σετ και ενώ η ομάδα του Ηρακλή προηγούταν με 23-19.

Διαφορετική εικόνα στις κορασίδες, όπου οι απουσίες των Ζερβοπούλου, Παππά Κλειούς, Σπύρου και Αναστασούλη μπορεί να αποσυντόνισαν κάπως την ομάδα, αλλά το 3-0 του 1ου αγώνα με τον ΓΣ Άρτας και το εύκολο 25-13 του 1ου σετ έφεραν γρήγορα τις Γιαννιώτισσες σ’ έναν ακόμα τελικό που θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα, ποιόν άλλο, από το Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 1ο αγώνα στην Πρέβεζα.

Αυτή η εβδομάδα έχει όμως και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων όπου οι πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΕ πιστές στα μεγάλα ραντεβού θα αντιμετωπίσουν στη Λάρισα κατά σειρά τη Νίκη Αλεξανδρούπολης (Πέμπτη), το Ναύαρχο Βότση (Παρασκευή) και την ΕΑ Λάρισας (Σάββατο).

Γυναίκες: (Ζιώγος, Στουγιάννος) Σιόρεντα Ειρήνη, Ζιώγου Βασιλική, Ράπτη Αναστασία, Θεοδωράκη Ναταλία, Δημητρέλλου Βίκυ, Ιωαννίδου Έλενα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), , Τασιούλα Γωγώ, Σίμπα Δήμητρα(Λ) , Παππά Κατερίνα, Σπύρου Δήμητρα, Νίτσα Μαριάννα, Ζούλα Ιωάννα.

Κορασίδες: Θεοδωράκη Ναταλία, Σιόρεντα Ειρήνη, Ράπτη Αναστασία, Τασιούλα Γωγώ, Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κατερίνα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Παπαγεωργίου Μαρίνα, Νίτσα Μαριάννα, Ζούλα Ιωάννα.