image description

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, που ήταν η πρώτη στο γήπεδο γι’ αυτήν την εβδομάδα, συνοδεύτηκε και από ένα απρόοπτο. Ο Φρανκ Μπετρά τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν 2 λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης ήρθε σε επαφή με τις τάπες συμπαίκτη του και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν δύο ράμματα. Δεν υπάρχει ανησυχία για την παρουσία του στον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα, αφού ο κ. Πετράκης θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει, αν θελήσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα.

Η σημερινή προπόνηση αναγκαστικά έγινε σε πλαστικό γήπεδο, αφού οι βροχές των τελευταίων ημερών έχουν βαρύνει τα γήπεδα με φυσικό χόρτο στο ΠΕΑΚΙ. Έτσι προτιμήθηκε το γήπεδο της Ανατολής.

Μετά το χθεσινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο στο Πανηπειρωτικό, σήμερα με το πρόγραμμα περιελάμβανε μεταβίβαση μπάλας σε κλειστό και ανοιχτό χώρο με επιθετικές και τακτικές κινήσεις.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού τιμ, αφού προπονούνται οι Τζημόπουλος και Σολτάνι, που είχαν μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα στην Κέρκυρα. Βέβαια θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπέριος, ενώ με απουσία έρχεται και ο Απόλλωνας, αφού ο Παράσχος έχει δηλώσει τιμωρημένο τον Κοντοέ.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Καρανίκας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη στις 11:00 στο Πανηπειρωτικό, ενώ την Παρασκευή στις 13:30 στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει η βράβευση του Σκόνδρα για το Best Goal της 24ης αγωνιστικής.