Για τη Λάρισα αναχωρεί αύριο νωρίς το πρωί η ομάδα των νεανίδων του Ηρακλή Ιωαννίνων, όπου το απόγευμα ρίχνεται στη μάχη της φάσης των 16 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή της περιφέρειάς μας, αλλά και την 4η θέση στην Ελλάδα που κέρδισε πέρυσι.

Το έργο των κοριτσιών θα είναι δύσκολο μιας και θα στερηθεί της βοήθειας των Ράπτη και Ζερβοπούλου λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω του μικρού της ηλικίας, αφού η 14αδα αποτελείται από μόλις μία κοπέλα στην μέγιστη ηλικία της κατηγορίας (20 χρονών), ενώ έχει στη σύνθεσή της οκτώ κορίτσια στην κατηγορία των παγκορασίδων (15 χρονών και κάτω). Για τα δύσκολα είναι όμως φτιαγμένα τα κορίτσια και σχεδόν όλες έχουν ξανασυμμετάσχει σε πανελλήνιες φάσεις πρωταθλημάτων.

Να πούμε ότι στον άλλο όμιλο του βορρά συμμετέχει και ο ΓΑΣ ο οποίος ως φιναλιστ της περιφέρειας εκμεταλεύεται το μπόνους της συμμετοχής δύο ομάδων από την περιφέρεια, λόγω της περσινής πορείας του Ηρακλή, ο οποίος του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το πρόγραμμά του Ηρακλή:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Λάρισα)
Πεμ. 8/3/2018
Νεάπολης 18.00 ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. – ΓΣΓ Νίκη, Χουλιαρόπουλος – Παπαδογγούλας
Νεάπολης 20.00 ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΕΑ Λαρίσης, Θεμελής – Χαρδαλίδης
Παρ. 9/3/2018
Νεάπολης 18.00 ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΑΟ Ηρακλής Ιωαν, Χλωρός- Μπατσίλα,
Νεάπολης 20.00 ΕΑ Λαρίσης – ΓΣΓ Νίκη, Χλωρός – Χουλιαρόπουλος
Σαβ. 10/3/2018
Νεάπολης 16.00 ΓΣΓ Νίκη – ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση, Χαρδαλίδης – Χουλιαρόπουλος
Νεάπολης 18.00 ΑΟ Ηρακλής Ιωαν – ΕΑ Λαρίσης, Παπγεωργίου – Χαρδαλίδης

Η σύνθεσή του Ηρακλή (Ζιώγος Στουγιάννος): Ζιώγου Βασιλική, Δημητρέλλου Βίκυ, Θεοδωράκη Ναταλία, Σιόρεντα Ειρήνη, Παππά Κλειώ, Τασιούλα Γωγώ, Σίμπα Δήμητρα, Σπύρου Δήμητρα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Αναστασούλη Μυρσίνη (Λ) , Παππά Κατερίνα, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Νίτσα Μαριάννα, Ζούλα Ιωάννα.