image description

Από την Τρίτη 13 Μαρτίου ρίχνεται στη μάχη του Viareggio Cup η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το παρών στο σημαντικό αυτό τουρνουά της Ιταλίας και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες. Ενδεχομένως κάποιοι απ’ αυτούς ίσως καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, αφού το τουρνουά παρακολουθούν εκατοντάδες μάνατζερ. Ειδικά μετά τη συμμετοχή του Μαυροπάνου στο περσινό τουρνουά και την πώλησή του στην Άρσεναλ, όπως και η φήμη που συνοδεύει τον ΠΑΣ Γιάννινα για πωλήσεις παικτών σε διάφορους ελληνικούς συλλόγους και όχι μόνο, είναι λογικό να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα παρουσιάσει φέτος ο σύλλογος της Ηπείρου.

Στο φετινό τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 1999 και ως την ηλικία των 15 ετών το κατώτερο όριο, αλλά και 3 παίκτες γεννημένοι το 1998.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει για την Ιταλία την Κυριακή, δίνοντας την πρόβα τζενεράλε –πριν το τουρνουά- με τον Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο στις 14:30.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣ ανοίγει την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρα 17:00 τοπική ώρα Ιταλίας, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Στάδιο Pianigiani στην περιοχή της Φλωρεντίας.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 15:00 ώρα Ιταλίας στο Στάδιο Mannucci θα αντιμετωπίσει την Ποντεντέρα

Τέλος την Κυριακή 18 Μαρτίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει στις 11 το πρωί ώρα Ιταλίας την Άσκολι στο Στάδιο Raciti.

Εφόσον οι «κυανόλευκοι» καταφέρουν να προκριθούν, τότε θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τη μεθεπόμενη εβδομάδα, διαφορετικά θα επιστρέψουν με τις βαλίτσες τους γεμάτες από εμπειρίες.