Το γκολ του Σκόνδρα στην Κέρκυρα με το τακουνάκι απέσπασε το βραβείο του Best Goal της 24ης αγωνιστικής και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα παρέλαβε σήμερα το βραβείο του από τον εκπρόσωπο της χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα «Κτήμα Γκλίναβος», τον κ. Αλέξανδρο Μπαλτογιάννη.

Ο Σκόνδρας αναφέρθηκε στην έμπνευσή του να σκοράρει με το τακουνάκι, ενώ έδειξε πρόθυμος να ανανεώσει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μπαλτογιάννης δίνοντας το βραβείο στον Σκόνδρα, του είπε: «Είναι χαρά και τιμή για το «Κτήμα Γκλίναβος» να απονείμει το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής, πόσο μάλλον που πρόκειται για ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα. Η οικογένεια Γκλίναβου έχει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα, και ο κ. Λευτέρης και ο κ. Θωμάς έχουν διατελέσει σε διάφορα διοικητικά πόστα της ομάδας στο παρελθόν. Η πόλη και η ομάδα είναι ένα.

Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικές προσωπικότητες που τη δυναμώνουν. Ο Σκόνδρας έδειξε ιδιαίτερη θέληση, αφού έκανε υπομονή, μιας και δεν έπαιζε σε όλα τα ματς βασικός. Ευχόμαστε, όπως το «Κτήμα Γκλίναβος» κερδίζει βραβεία για την ποιότητα των κρασιών του να συνεχίσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει βραβεία».

 

Τόλης Σκόνδρας: «Πρωτόγνωρο να παίρνω τέτοιο βραβείο»

Από την πλευρά του ο αμυντικός του ΠΑΣ σημείωσε ότι είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν να κερδίζει ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ.

Πιο αναλυτικά:

«Είναι πρωτόγνωρο για ‘μενα να παίρνω ένα τέτοιο βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω σε όσους με αγαπάνε και με πιστεύουνε. Είναι σπάνιο ένας αμυντικός να πάρει το βραβείο του Best Goal. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και εύχομαι στο μέλλον να πάρω κι άλλα».

Για το αν ήταν αυθόρμητο το τακουνάκι ή το είχε δοκιμάσει κι άλλες φορές σε προπονήσεις: «Την κίνηση στο πρώτο δοκάρι τη δουλεύουμε πολύ με τον κόουτς. Έτυχε ένα γίνει ένα κακό κόρνερ, αλλά είχα το τέλειο timing, γύρισα την μπάλα και μπήκε ένα όμορφο γκολ».

Για το αν κατάλαβε ότι η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα: «Γύρισα να δω που έστειλα την μπάλα, αφού μπήκε το γκολ χάρηκα και το πανηγυρίσαμε όλοι μαζί».

Για την εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει: «Εγώ θέλω να είμαι 100% επαγγελματίας, είτε παίζω είτε όχι και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του προπονητή μου. Όποτε κρίνει ότι πρέπει να παίξω, θα παίξω. Ελπίζω να καθιερωθώ κάποια στιγμή στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν υπάρχει επαφή ή επιθυμία παραμονής του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμα με τον πρόεδρο. Καλή διάθεση υπάρχει, όπως τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Έχω κάνει 2 ανανεώσεις. Αν υπάρχει καλή θέληση, όλα θα γίνουν».

Για το τι πιστεύει για τη μάχη της πεντάδας: «Υπάρχουν πολλές ομάδες για την 5η θέση. Εμείς κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια, να παίρνουμε ό,τι μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την προσεχή Δευτέρα: «Ο Απόλλωνας είναι στην προτελευταία θέση. Το ματς θα πάει στη δύναμη και στο πάθος. Κι εμείς θέλουμε τη νίκη και αυτοί. Νομίζω θα γίνει ένα καλό ματς και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».