Ο Γιώργος Μανθάτης παρέλαβε κι αυτός βραβείο σήμερα, καθώς με καθυστέρηση του δόθηκε το βραβείο car.gr MVP για την απόδοσή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι πλέον έχει αρχίσει να μπαίνει καλύτερα στη φιλοσοφία της ομάδας και δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στη μάχη της πεντάδας.

Ο Μανθάτης δήλωσε στη διάρκεια της βράβευσής του: «Δεν θα έλεγα ότι μείναμε πίσω στη διεκδίκηση της 5ης θέσης, αλλά δεν έχουμε πλέον περιθώρια να αφήσουμε άλλους βαθμούς. Στόχος μας είναι η πεντάδα»

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα αρκετά κομβικό παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, γιατί αν πάρουμε τους 3 βαθμούς, μπορούμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Ο Απόλλωνας παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Όλα εξαρτώνται από εμάς, αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος απ’ όσα έχει βρει στον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόδοσή του: «Είμαι σίγουρα αρκετά ικανοποιημένος. Έχω καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και το δείχνει αυτό, βάζοντάς με να παίζω στην αρχική ενδεκάδα. Προσπαθώ όσο το δυνατόν να βοηθήσω την ομάδα, γιατί έτσι θα βοηθηθώ κι εγώ.

Όσον αφορά τον εαυτό μου, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είμαι αισιόδοξος και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».