Πάνοπλος κατεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον σπουδαίο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Δευτέρα, ώρα 19:30). Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει μόνο μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Μπέριου, ενώ σε αποστολή, έστω και 20μελή, είναι μετά από αρκετές εβδομάδες ο Σολτάνι. Δύο παίκτες, βέβαια, θα χρειαστεί να αποκλειστούν την τελευταία στιγμή από την τελική 18άδα.

Ο ΠΑΣ πηγαίνει αποφασιστικά και με πολλή μεγάλη αισιοδοξία στον αυριανό αγώνα, καθώς τα αποτελέσματα από τα ματς Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, ήταν τα ελάχιστα καλά που μπορούσαν να έρθουν και κρατάνε μέσα στη μάχη της πεντάδας τους «κυανόλευκους».

Αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να σταθεί ο κόσμος. Αν και η ώρα είναι αντιεμπορική, θα πρέπει να δώσει «βροντερό» παρών, γιατί μόνο με τη συμπαράσταση του κόσμου του ο ΠΑΣ θα καταφέρει να κάνει την υπέρβασή του. Όλοι, λοιπόν, σαν μια γροθιά, θα πρέπει να κάνουν το «Ζωσιμάδες» να θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Σ’ αυτό  το μήκος κύματος κινείται και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που ζητάει να είναι όλοι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Είναι χαρακτηριστικές οι φράσεις στο δελτίο τύπου της αποστολής του αγώνα:

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…

Έξι παιχνίδια έχουν απομείνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να είναι κοντά στην 5η θέση. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας για να της δώσουν την ώθηση να πετύχει το στόχο της στους τελευταίους αγώνες.

Καλή τους επιτυχία και ο κόσμος, η δύναμη της ομάδας μας, να γίνει ο 12ος παίκτης…»

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο που θα καταλύσει πριν τον αγώνα, δείγμα της πολλή μεγάλης σημασίας που δίνει πριν τον αγώνα”.

Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής:

Βελλίδης, Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Καρανίκας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπετρά, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Μανθάτης, Γιάκος, Λίλα, Χέλκβιστ, Σολτάνι, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Κόντε, Νικολιάς, Μπουκουβάλας.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπέριος, ο Γιαννίκογλου για αγωνιστικούς λόγους και οι νεαροί Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος,  Ντόλοβατς και Λιάσος