image description

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Γυναικών Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ και η Φ.Ε.Ι. εξασφάλισε τη συμμετοχή της  στα play offs , στόχος που στην αρχή του Πρωταθλήματος ούτε και οι πλέον αισιόδοξοι φίλοι της δεν θα πίστευαν ότι θα μπορούσε να συμβεί .

Όμως τα κορίτσια της Γιαννιώτικης ομάδος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και δικαίως , θα αγωνισθούν  απέναντι στις πιό πλήρεις και καλύτερα προετοιμασμένες ομάδες του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και του Ηρακλή Ιωαννίνων , που θα τον αντιμετωπίσουν και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος .

Έτσι η Φ.Ε.Ι. το απόγευμα της Κυριακής 11/3/2018 επικράτησε στο Αγρίνιο της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού , παίζοντας συμφώνως με τις δυνατότητές της και στα τρία νικηφόρα σετ.

Σε όλα τα σετ η Φ.Ε.Ι. πήρε από την αρχή την πρωτοπορία , την οποία με την πάροδο του χρόνου διεύρυνε , χωρίς να δώσει στην κατά τα άλλα αγωνιστική ομάδα του Παναιτωλικού την ευκαιρία να πλησιάσει στο σκορ.

Η διαφορά στο σκορ μαρτυράει τη διαφορά της ποιότητος των δύο ομάδων (25-11, 25-9, 25-16) .

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού, Λατίφη, Σεβαστιάδου, Τζαβάρα,  Επεσλίδου,Αργυροπούλου, Ζεγγίνη(λίμπερο),  Πατσουράκη .

Πανατωλικός (Ασημακούλας Γιώργος) Γκούβελου , Σμάνη,  Αγγελομένου, Κολυδά, Χονδρογιάννη, Βούλγαρη,  Παπαϊωάννου(λίμπερο), Κέκελου, Τσακανίκα , Τσουμάνη, Σταυροπούλου, Περιβόλα, Δημητριάδη .