Το Γιαννιώτικο Τένις βιώνει τις τελευταίες ημέρες τη μεγαλύτερη επιτυχία από την ύπαρξη του. Ο αθλητής της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Σκορίλας, πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Ανδρών του Τένις. Ο Αλέξανδρος θα συμμετέχει στην Εθνική ομάδα Davis Cup, που θα αγωνιστεί στο Μαυροβούνιο από 2 έως 8 Απριλίου 2018. Τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής αποτελούν οι Μάρκος Καλοβελώνης, Ιωάννης Στεργίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και ο Πέτρος Τσιτσιπάς του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας θα είναι ο Φώτης Βαζαίος.

Ο Αλέξανδρος έχει περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες Junior 12,14,16 και 18 ετών και με τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα ανδρών ολοκληρώνει μια πολύ μεγάλη πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Γιαννιώτης αθλητής καλείται στην Εθνική ομάδα Τένις Ανδρών. Η τελευταία κλήση Ηπειρώτη αθλητή ήταν την χρονιά 1984-85 με τον Κώστα Γεωργούλα του Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας.

Ο σύλλογός του συγχαίρει ολόψυχα τον Αλέξανδρο για αυτή του την επιτυχία, του εύχεται να φανεί αντάξιος της μεγάλης τιμής να αγωνισθεί με τα χρώματα της Εθνικής και να κάνει υπερήφανους τόσο το σωματείο του Α.Α.Ιωαννίνων, όσο και το Γιαννιώτικο Τένις.