image description

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Viareggio Cup, απέναντι στη Φιορεντίνα. Σ’ έναν καλό αγώνα που δυστυχώς ο ΠΑΣ βρέθηκε με το “καλησπέρα” πίσω στο σκορ μ’ ένα γρήγορο γκολ του αντιπάλου στο 3ο λεπτό, κατάφερε να αντιδράσει, να ανατρέψει το σκορ, αλλά προς το τέλος ισοφάριστηκε.

Με αποφασιστικότητα οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Αγγέλη κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να ισοφαρίσουν με τον Ντόλοβατς στο 26′ μετά από ασίστ του Ζαχαρού, με γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στο δεξί γάμα του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Στο β’ ημίχρονο συνεχίστηκε η καλή παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας και την κατοχή 55% υπέρ του και ο Ζαχαρός έκανε το 1-2 πάλι μετά από συνεργασία με τον Ντόλοαβτς και ένα υπέροχο σουτ στο ίδιο σημείο με το γκολ του νεαρού Σέρβου.

Δυστυχώς λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 83′ η Φιορεντίνα ισοφάρισε, με τον αγώνα να λήγει 2-2 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για την “κυανόλευκη” ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέδωσε στη Φιορεντίνα σε ένδειξη τιμής μία φανέλα της ομάδας του ΠΑΣ με το νούμερο 13 και το όνομα του Capitano της Fiorentina Davide Astori που χάθηκε άδικα πριν από λίγες ημέρες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια (75’ Τσούνης), Ζώγκος, Βασιλάκης, Γώγος, Πήλιος (54’ Μελιγγιώτης), Νικολόπουλος, Λιάσος, Παπαδόπουλος (83’ Λιάππης), Ζαχαρός, Ντόλοβατς

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 15:00 ώρα Ιταλίας (16:00 ώρα Ελλάδος) στο Στάδιο Mannucci ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Ποντεντέρα.

Τέλος την Κυριακή 18 Μαρτίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει στις 11 το πρωί ώρα Ιταλίας την Άσκολι στο Στάδιο Raciti.