Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται προ ενός ακόμη αδιεξόδου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ξεκινάει μια σειρά επαφών με όλους τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League. Μεταξύ αυτών που θα δει το απόγευμα (17:00) της Τετάρτης, θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αντίθετος στη διακοπή, μιας και είναι από τις ΠΑΕ που πλήττεται οικονομικά. Ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται σε ρύθμιση χρεών προς την εφορία, το πλαίσιο για την ΠΑΕ γίνεται ακόμα πιο ασφυκτικό, όταν της αφαιρούνται έσοδα.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τις ομάδες που δεν έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο πρόκλησης επεισοδίων, αντιθέτως έχει πέσει πολύ πρόσφατα θύμα της εισβολής οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδό του, καταστάσεις που απεκρύβησαν ακόμα και απ’ αυτούς που σήμερα διακόπτουν το πρωτάθλημα για να αναζητήσουν τις ευθύνες σε άλλους…

Εκτός της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, από τον κ. Βασιλειάδη έχουν κληθεί στο γραφείο του οι υπόλοιπες μικρομεσαίες ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός. Για την Παρασκευή πήγε το ραντεβού με την ομάδα του ΑΟΚ. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.