Ο Θωμάς Γκλίναβος, που ήταν ενεργά δίπλα στην ομάδα του Βελισσαρίου τους τελευταίους μήνες, πλέον αναλαμβάνει ως επικεφαλής του, την προσπάθεια για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο κ. Γκλίναβος αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας με σαφή στόχο και ήδη το Βελισσάριο είναι το πρώτο φαβορί να κερδίσει και φέτος το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής, λαμβάνοντας τον Μάιο-Ιούνιο μέρος στα μπαράζ ανόδου. Το καλό είναι ότι φέτος θα ανέβουν 2 ομάδες από κάθε όμιλο, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες των “πρασίνων” να πετύχουν αυτό που προσπαθούν τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τις διοικητικές αλλαγές αναφέρει τα εξής:

Μετά από χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ και ομόφωνη απόφαση, προκειμένου να γίνει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός για την επόμενη μέρα που ευελπιστούμε ότι θα είναι σε εθνική κατηγορία ο κ. Θωμάς Γκλίναβος εξελέγη ο 19ος πρόεδρος της ομάδας μας στα 37 χρόνια ιστορίας της.

Ο κ. Γκλίναβος έχει διετελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βελισσάριο όταν η ομάδα βρισκόταν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομάδας κ. Θεόδωρος Παπακώστας θα συνεχίσει να βοηθά στην κοινή μας προσπάθεια από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει τη σύσταση του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.