Τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος βόλεϊ Β’ Εθνικής γυναικών έχασε το αήττητο στην έδρα της η Φ.Ε.Ιωαννίνων από τον Ηρακλή Ιωαννίνων καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια .

Η ήττα προήλθε φυσιολογικά αφού  απουσίες , ασθένειες , μικροτραυματισμοί και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής , εμπόδισαν τα κορίτσια της να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα να μην μπορούν να ανταποκριθούν .

Για την ιστορία αναφέρουμε τα σετ με πρώτη την γηπεδούχο Φ.Ε.Ι. 23-25 , 25-22, 18-25 και 22-25.

Σε ανακοίνωσή της η ΦΕΙ αναφέρει για τον προπονητή του Ηρακλή:

Το θέμα συζήτησης και προβληματισμού βεβαίως ,  του Σαββατόβραδου στο κλειστό της Λιμνοπούλας , ήταν η συμπεριφορά του προπονητού του Ηρακλή κ. Ζιώγου , ο οποίος ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ  μετά τη λήξη του αγώνα στον προπονητή της Φ.Ε.Ι. (γεγονός που σημειώθηκε από τους Διαιτητές στο φύλλο αγώνος) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ  ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΉΣΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ  , πράγμα που το έχει επαναλάβει στο παρελθόν για πολλές φορές .

Φυσικά επειδή είναι υπότροπος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους και “αντίπαλα” Σωματεία , με την ΕΣΠΕΔΕ να τον έχει τιμωρήσει στο παρελθόν για αυτό , θα πρέπει να εξετασθεί η εν γένει συμπεριφορά του .

Η Φ.Ε.Ιωαννίνων θα εξετάσει με ποιόν τρόπο θα διαμαρτυρηθεί γιά την συμπεριφορά αυτή του κ. Ζιώγου.