Με νίκη επί της Φ.Ε.Ι. που τον φέρνει στην πρώτη θέση των play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή στη Β’ Εθνική, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Ιωαννίνων.

Γυναίκες: (Ζιώγος, Στουγιάννος) Σιόρεντα Ειρήνη, Ζιώγου Βασιλική, Θεοδωράκη Ναταλία, Δημητρέλλου Βίκυ, Ιωαννίδου Έλενα, Ζερβοπούλου Ανδρονίκη, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Αναστασούλη Μυρσίνη(Λ), Τασιούλα Γωγώ, Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κλειώ, Παππά Κατερίνα, Σπύρου Δήμητρα, Παπαγεωργίου Μαρίνα.

 

Ήττα στος κορασίδες

Ένας πολύ δυνατός αγώνας (1ος τελικός) αντάξιος της ιστορίας και της προσπάθειας των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια έγινε στην Πρέβεζα. Η ομάδα του Ηρακλή σίγουρα έχει χάσει μέρος της δυναμικής της μετά τον τραυματισμό της Ράπτη, αλλά στάθηκε όρθια με λιγότερο έμπειρα κορίτσια επί ενός δυνατού αντιπάλου και το αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς μετά από δεκαπέντε μέρες.

Ο χρόνος είναι υπέρ του Ηρακλή, που με ανασυγκρότηση των δυνάμεων και καθαρό μυαλό ο 32ος τίτλος για την ομάδα θα είναι κοντά.

Κορασίδες: Θεοδωράκη Ναταλία, Σιόρεντα Ειρήνη, Τασιούλα Γωγώ, Παππά Κλειώ, Ζερβοπούλου Ανδρονίκη, Σπύρου Δήμητρα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Αναστασούλη Μυρσίνη(Λ), Σίμπα Δήμητρα, Παππά Κατερίνα, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Νίτσα Μαριάννα, Ζούλα Ιωάννα.