Για τις Εθνικές ομάδες έχουν αναχωρήσει 4 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι προσεχείς μέρες είναι ημερομηνίες στις οποίες προβλέπονται φιλικές αναμετρήσεις για τις ομάδες ανδρών και επίσημες αναμετρήσεις για τις μικρότερες Εθνικές.

Ο Άντι Λίλα έφυγε για Αλβανία, καθώς ήταν στις κλήσεις του Κριστιάν Πανούτσι για το φιλικό που θα γίνει στο Ελμπασάν με τη Νορβηγία την Δευτέρα στις 26 Μαρτίου.

Ο Θέμης Τζημόπουλος έχει αναχωρήσει για Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μούρθια, όπου έχει κλειστεί φιλικό παιχνίδι των Εθνικών ομάδων της Νέας Ζηλανδίας και του Καναδά.

Ο Γιώργος Μανθάτης έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία θα δώσει δύο παιχνίδια για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τα οποία θα διεξαχθούν στην Ξάνθη. Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί με Σαν Μαρίνο (22/3, ώρα 17:00) και Τσεχία (27/3, ώρα 16:00). Να σημειωθεί ότι στην Ελπίδων έχει κληθεί και ο Ντίνος Μαυροπανος.

Τέλος, ο Γιώργος Γώγος επέστρεψε νωρίτερα από το Viareggio Cup και δεν έπαιξε με την Άσκολι, καθώς ενσωματώθηκε από την Κυριακή στην Εθνική ομάδα των Παίδων, η οποία λαμβάνει μέρος στην ενδιάμεση φάση (Elite Round) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Πάτρα από 18 ως 27 Μαρτίου. Η Εθνική μας βρίσκεται στον 8ο όμιλο με Γερμανία, Σκοτία και Νορβηγία.