Διεξήχθη το Σάββατο 17 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αστακού Αιτωλοακαρνανίας η 1η Αγωνιστική Ημερίδα Taekwondo Γιώργος και Δήμος Κουτρούμπας. Μια ημερίδα αγωνιστικού Taekwondo, αφιερωμένη στη μνήμη του Δάσκαλου Γιώργου και του αθλητή Δήμου Κουτρούμπα, που η μοίρα θέλησε να φύγουν νωρίς από τη ζωή.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Α.Μ.Σ. ΚΕΜΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καθώς οι Δάσκαλοι των ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Γιώργος Μαρίνος και ΔΙΑ Αντρέας Μιμηγιάννης υπήρξαν μαθητές του Δάσκαλου Γιώργου και συναθλητές του Δήμου Κουτρούμπα.

Έτσι λοιπόν αθλητές όλων των ηλικιών των συλλόγων Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ, JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ, Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Α.Σ. ΠΥΓΜΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Α.Γ.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Α.Σ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ, Α.Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και φυσικά Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση τιμώντας την μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφεραν ανιδιοτελώς στο οικοδόμημα που λέγεται Ελληνικό Taekwondo.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της οικογένειας Κουτρούμπα, παλαιοί αθλητές, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου Ξηρόμερου – Αστακού.

Η αρχή λοιπόν έγινε και όλοι οι συμμετέχοντες άκρως ικανοποιημένοι θα περιμένουν με ανυπομονησία τη 2η Αγωνιστική ημερίδα Γιώργος και Δήμος Κουτρούμπας.