Συναντήσεις, συσκέψεις, κόσμος που πάει κι έρχεται, συνεντεύξεις, βαρύγδουπες εξαγγελίες για ποινές μέχρι και υποβιβασμό ομάδων, τη στιγμή που τέτοιες ποινές υπάρχουν (και για τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε στην εξάντληση της αυστηρότητας να επιβληθεί, αλλά και στις αδειοδοτήσεις, όπως του Παναθηναϊκού), αλλά όλοι ψάχνουν τα «παραθυράκια» να μην τις εφαρμόσουν και στο βάθος οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που περιμένουν να δουν με αγωνία πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να προετοιμάσουν τις ομάδες τους ανάλογα.

Η αίσθηση που υπάρχει από σήμερα είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα (31/3, 1-2/4), κάτι που σημαίνει ότι οι ρυθμοί των προπονήσεων θα πρέπει να επανέλθουν στην κανονικότητα, μιας και για τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολουθούν κρίσιμα ματς για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να βρεθεί στην πεντάδα. Αλλά το ερώτημα που ανακύπτει είναι, από ποια αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Από την 26η που δεν έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο; Από εκείνη που είναι κανονικά στο πρόγραμμα; Και φυσικά το άλλο μεγάλο ερώτημα, πότε θα γίνει ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλωνα Σμύρνης;

Η προηγούμενη εμπειρία από διακοπές πρωταθλήματος, λέει ότι η αγωνιστική που χάνεται τελικά τοποθετείται σε κάποια άλλη ημερομηνία και το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά. Άρα, αν τηρηθεί κι αυτήν τη φορά το «έθιμο», τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να έχει στο μυαλό του την πιθανότητα να αγωνιστεί την Κυριακή 1 Απριλίου στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη και όσον αφορά το ματς με τον Απόλλωνα, υπάρχει μια κενή ημερομηνία για την Κυριακή του Θωμά, εκτός κι αν μπει τότε εμβόλιμη η αγωνιστική που χάθηκε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ζητήσει, πάντως, το ματς με τον Απόλλωνα να μην μπει ενδιάμεσα από αγώνες του και επιβαρυνθεί χωρίς να φταίει.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τους Μιχαήλ και Περιστερίδη να ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα (σ.σ. την Δευτέρα είχαν δώσει το ‘παρών’ στη συνάντηση του ΠΣΑΠ) ενώ απόντες ήταν μόνο οι 4 διεθνείς, Τζημόπουλος, Λίλα, Μανθάτης και Γώγος.

Η προπόνηση έγινε στο πλαστικό της Ανατολής, αφού έχουν πέσει πολλές βροχές τις τελευταίες μέρες και αναγκαστικά η ομάδα πρέπει να γλιτώσει τη λάσπη. Μάλιστα, ήταν απορία και του Τάσου Πάντου αν συνεχίζεται ακόμα αυτή η ταλαιπωρία της ομάδας με τη λάσπη, όταν ήρθε το περασμένο Σάββατο να «κατασκοπεύσει» την Κ17 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ενημερώθηκε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον με το γήπεδο της Ανατολής, που έδωσε «ανάσα» στον ΠΑΣ Γιάννινα.