Οι βροχές δεν επιτρέπουν ακόμη επιστροφή στο χόρτο του ΠΕΑΚΙ για προπονήσεις κι έτσι παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν και σήμερα κοντινή «βόλτα» στην Ανατολή, που διαθέτει ένα εξαιρετικό πλαστικό γήπεδο. Για τους «κυανόλευκους» το γήπεδο αυτό αποτελεί «σωτηρία» από πέρυσι τέτοια εποχή, αφού πιο παλιά αναγκάζονταν να κάνουν προπονήσεις στη λάσπη του Πανηπειρωτικού, με τα γήπεδα να γίνονται κάθε φορά και πιο επικίνδυνα.

Στη σημερινή προπόνηση εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι νεαροί επαγγελματίες που είχαν βρεθεί στο Viareggio Cup, πλην Γώγου βέβαια, που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα Παίδων. Απόντες ήταν επίσης οι υπόλοιποι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, Τζημόπουλος, Λίλα και Μανθάτης.

Ως γνωστόν την Παρασκευή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Κέρκυρα στις 16:30 το μεσημέρι στο «Ζωσιμάδες», ένα παιχνίδι που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στις γειτονικές ταράτσες των πολυκατοικιών, αφού η ΕΠΟ έχει ενημερώσει τις ΠΑΕ της Super League να δίνουν τα παιχνίδια τους κεκλεισμένων των θυρών, μέχρι να υπάρξει υπουργική απόφαση που να αναιρεί τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την προπόνηση και σήμερα κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς και στο τέλος έγινε εσωτερικό δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη το πρωί, όπου και πάλι λογικά η ομάδα θα αναγκαστεί να πάει στο πλαστικό της Ανατολής.