Σημερινό δημοσίευμα του Sportime αναφέρει ότι ο Νίκος Καρανίκας είναι στο στόχαστρο του Πανιωνίου, καθώς είναι από τους παίκτες του ΠΑΣ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και τουλάχιστον ένα από τα 3 δεξιά μπακ που είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των “κυανόλευκων” ούτως ή άλλως δεν θα ανανεώσει.

Είναι ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Γαρουφαλιά, που ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, ενώ θυμίζουμε ότι λήγουν το καλοκαίρι 11 συμβόλαια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο λαός μας, και αυτή τη ρήση την ασπάζονται και στον Πανιώνιο, στον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν κάποιες πρώτες σκέψεις για την επόμενη χρονιά.

Αυτή τη στιγμή, εκείνο που τους καίει είναι το να έρθουν σε διακανονισμό με όσους τους χρωστούν χρήματα προκειμένου να κλείσουν τον φάκελο αδειοδότησης χωρίς ελλείψεις, αλλά ταυτόχρονα δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα στα υπόλοιπα.

Υπάρχουν παίκτες που τους έχουν «γυαλίσει» και ανάμεσα σε αυτούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr και ο Νίκος Καρανίκας. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, δεν έχει κάνει συζήτηση για να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και το όνομά του κυκλοφορεί στη Νέα Σμύρνη. Μένει να δούμε, εάν θα γίνει και κάποια κίνηση στην πορεία. Δεξί μπακ, πάντως, φαίνεται πως θα χρειαστούν οι «κυανέρυθροι»…

Πηγή: sportime.gr